Horoscop

Taurii îşi vor focaliza energia asupra propriei persoane

TAUR
Întreaga energie este focalizata în săptămâna următoare asupra propriei persoane. Este o perioadă foarte fertilă din punct de vedere creativ. Atât explorarea propriilor talente, cât şi experienţele de natură amoroasă ar putea căpăta acum o mai mare preponderenţă. Unii nativi se pot îndrăgosti, alţii trăiesc o reaprindere a pasiunii pentru partenerul lor de viaţă.

GEMENI
Relaţiile cu cei apropiaţi şi în special cu membrii familiei sunt în prim-plan; sunt posibile discuţii, tensiuni sau conflicte cu aceştia, dar, totodată, capacitatea de a investi efort în rezolvarea oricăror situaţii mai delicate este şi ea crescută. Reamenajarea, decorarea sau renovarea locuinţei este binevenită în această perioadă.

RAC
Tot felul de discuţii, dezbateri sau negocieri îţi solicită întreaga atenţie. S-ar putea să fii bombardat cu solicitări şi să trebuiască să rezolvi chestiuni urgente mult mai mult decât de obicei. Ai capacitatea de a analiza orice situaţie apărută şi a găsi repede o rezolvare însă ar fi bine să nu acţionezi la primul impuls.

LEU
Săptămâna următoare vei fi preocupat de bunurile şi resursele de care dispui. Acum este foarte important să investeşti în dezvoltarea talentelor şi calităţilor tale. Dacă ai idei care să-ţi aducă o îmbunătăţire a situaţiei financiare, acum este momentul să le pui în aplicare. Totuşi nu este o perioadă în care este recomandabil să faci prea multe cheltuieli.

FECIOARĂ
Va fi o săptămână agitată, energică şi plină de neprevăzut. Este un moment bun pentru a căuta soluţii şi pentru a-ţi atinge obiectivele propuse. Relaţiile cu cei din jur şi, în special, cele cu partenerul ar putea să devină un pic mai tensionate, dacă nu vei ţine seama şi de nevoile celorlalţi.

BALANŢĂ
Ai nevoie de o perioadă în care să analizezi cele întâmplate în viaţa ta. Indiferent de concluziile la care vei ajunge, ele nu vor putea contribui cu adevărat la evoluţia ulterioară dacă au o valenţă negativă. În această perioadă eşti predispus la stres şi la perturbarea echilibrului emoţional şi mental.

SCORPION
Prieteniile şi relaţiile sociale sunt priorităţile centrale în perioada următoare şi este foarte posibil ca ele să atragă investitori, sponsori sau susţinători în proiectele tale. Ai o mai mare determinare în crearea de planuri şi oportunităţi pentru realizarea ţelurilor şi viselor tale. Entuziasmul tău este contagios şi îi însufleţeşte şi pe alţii.

SĂGETĂTOR
Statutul socioprofesional, carieră şi imaginea publică îţi solicită întreaga atenţie în această perioadă. Recunoaşterea eforturilor tale de către ceilalţi este importantă. Nu îţi va fi teamă să-ţi aperi drepturile. Reorganizarea carierei şi decizia de a deveni independent fac şi ele parte dintre posibilităţile de manifestare ale acestei perioade.

CAPRICORN
Tot ceea ce ţine de valorile tale morale sau intelectuale este de maximă importanţă şi chiar ai tendinţa de a-ţi apăra credinţele cu orice preţ. Este important ca acum să manifeşti cât mai multă flexibilitate în gândire şi să nu te limitezi doar la ceea ce cunoşti.

VĂRSĂTOR
Nu mai eşti mulţumit de ceea ce ai aici şi acum, şi doreşti să pătrunzi în profunzime, să ajungi în miezul lucrurilor. Acum îţi poţi investi energia ţi în crearea unor noi oportunităţi financiare. Totuşi nu este o perioadă propice pentru investiţii majore deoarece riscul supraevaluării rezultatelor este destul de mare.

PEŞTI
Este o perioadă mai tensionată şi ai tendinţa de a reacţiona mai impulsiv decât de regulă. Păstrează-ţi calmul. Nu este bine să acţionezi pe baza impulsurilor, întrucât riscul ca situaţiile să degenereze este destul de mare. Este un moment bun pentru a iniţia planuri ambiţioase alături de partener şi pentru a construi o echipă puternică, indiferent de domeniul de acţiune. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *