Horoscop

Taurii se pregătesc de petrecere

SAGETATOR
Ati putea iesi cu prietenii la o reuniune mondena si sa treceti in revista evenimentele festive, mai treceti pe la cineva care isi aniverseaza ziua de nastere, anii de casatorie.

CAPRICORN
Intalnire de suflet, poate vi se face vreo declaratie de dragoste sau voi o sa-i spuneti omului drag cat de mult il iubiti si o sa vorbiti poate despre casatorie.

VARSATOR
O petrecere in familie sau o sa stati cu totii la masa, nu neaparat cu un prilej festiv, poate va era dor sa refaceti atmosfera din vremurile bune.

PESTI
O puteti porni la drum si sa va intoarceti dupa cateva zile daca mai aveti cateva libere, altfel puteti ramane pana diseara ori maine dimineata.

BERBEC
Invitatie de onoare, intr-o atmosfera electrizanta si o sa va faceti noi prieteni, iar cei singuri pot face cunostinta cu fiinta de care o sa va atasati sufleteste.

TAUR
Se poate sa faceti o tratatie daca nu e chiar o petrecere in toata regula si o sa vi se umple inima de bucurie ca sunteti impreuna cu cei pe care ii iubiti.

GEMENI
E posibil sa amanati o plecare ca a intervenit ceva care sa va tina pe langa casa pentru ca vine cineva de la drum si-o sa ramana peste noapte la voi.

RAC
O sa le intoarceti vizita unor prieteni si va duceti si voi mai pe seara , poate fi o zi de nastere a cuiva din familia respectiva si atunci o sa fie o petrecere.

LEU
Se observa o cheltuiala, dar puteti face economie sa nu ajungeti pe zero si sa va distrati, totusi, sa iesiti la un spectacol sau la o nunta, un botez.

FECIOARA
E posibil sa luati masa in oras, asta daca nu se invita niste rude apropiate pe la voi insa, chiar si asa puteti iesi cu totii in oras sa va distrati.

BALANTA
Puteti reinnoda o relatie sentimentala si sa refaceti armonia din viata de cuplu, puteti ajunge si la casatorie daca n-ati facut pasul.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *