Horoscop

Taurul vrea să dea o petrecere şi gemenii sunt pregătiţi de luptă, vezi aici horoscopul tău

Taur .
Astazi poate fi o sansa minunata sa dai o petrecere din impuls si sa inviti cativa oameni foarte interesanti. Aspectul curent creeaza o atmosfera sociabila, ceea ce poate duce la formarea unor relatii speciale. Pari hotarat sa cunosti mai bine persoana pe care pana acum ai admirat-o de departe. In plus, vei vedea ca instinctele tale nu te insala de data aceasta.
Gemeni .
Te va surprinde felul in care te arunci intr-o situatie si faptul ca esti pregatit sa te lupti pentru a cuceri persoana la care tii. Configuratia astrala de astazi inseamna ca detii chiar mai multa putere decat crezi. Esti atat de captivat, incat ai face aproape orice pentru a fi sigur ca vei obtine acea prima intalnire si multe altele dupa aceea.
Rac .
Aspectul astral de astazi va incurajeaza sa actionati indraznet si sa faceti un lucru pozitiv in ceea ce priveste relatia actuala. Daca vi se pare ca sansele sa ajungeti la o persoana speciala se micsoreaza, in detrimentul unui rival ce face tot posibilul sa se apropie de acea persoana, sa stiti ca inca mai aveti sanse de reusita. Uneori merita sa luptati pentru dragoste.
Leu .
Miscarea corpurilor ceresti prezinta o sansa importanta de a cunoaste o persoana pe care se poate sa nu o agreezi chiar de la inceput, dar la care vei ajunge sa tii foarte mult pe masura ce timpul trece. Aceasta persoana va avea o perspectiva asupra vietii unica si originala, perspectiva care nu se incadreaza mereu in limitele normalitatii ale oamenilor. Dar acest lucru te va atrage cel mai mult.
Fecioara .
Configuratia astrala actuala te va face sa te intrebi ce iti lipseste. Se pare ca vei incerca sa experimetezi tot felul de noutati cu iubitul/a, fie ca e vorba de activitati in aer liber, in casa, sau poate amindoua. Un lucru e cert, faptul ca rupi rutina va fi revelator, si cu siguranta ceva pe care vei vrea sa-l repeti!
Balanta .
In ceea ce priveste o anumita persoana, nu te poti preface ca intentiile tale sunt in intregime nevinovate. Pozitia planetelor de astazi te face constient de faptul ca te identifici cu acea persoana la un anumit nivel, dar ca speri tot timpul ca acest lucru se va schimba si ca veti deveni iubiti. Va trebui sa confrunti aceasta situatie cu seriozitate si sa te gandesti sa actionezi daca vrei ca lucrurile sa mearga inainte.
Scorpion .
Tranzitele planetare favorizeaza producerea de schimbari care vor imbunatati relatia dvs. Daca va intrebati de ce o anumita problema continua sa apara, este posibil sa aflati un raspuns la aceasta nedumerire. Nu este vina nimanui, ci o simpla neintelegere, ce va fi clarificata cat de curand.
Sagetator .
Daca planuiai sa ramai singur, indiferent de motiv, se poate sa te razgandesti atunci cand participi la un anumit eveniment si esti cucerit de o persoana cu mult chef de viata. Alinierea planetelor inseamna ca perechea voastra ar putea armoniza frumos. Deci cu siguranta vei vrea sa retragi orice promisiune pe care ti-ai facut-o mai devreme!
Capricorn .
Alinierea planetelor inseamna ca ai o sansa buna de a transforma acea intalnire speciala intr-un succes. Stai linistit – totul va merge foarte bine. Climatul cosmic actual este in asa fel incat desi poate esti tacut si iti este imposibil sa te gandesti la ce sa spui mai departe, noul tau prieten tot te va considera minunat si cu siguranta va vrea sa te vada din nou.
Varsator .
Configuratia astrala curenta te incurajeaza sa faci miscari indraznete, nu pentru ca ai decis ca asa trebuie, ci mai degraba pentru ca nu poti sa te abtii. Ai sentimente atat de puternice fata de o anumita persoana, incat curajul nici nu mai pune probleme; acum este imposibil sa nu actionezi. Insa chiar daca explodezi de pasiune, te vei comporta gratios si stilat.
Pesti .
Stii deja ce parere ai, dar este dificil pentru tine sa decizi ce simti pentru o persoana de care ai vrea sa te apropii. Pozitia planetelor inseamna ca ai o sansa de a iti clarifica sentimentele si poate vei afla ca acestea sunt profunde si pasionale – o situatie cu care probabil ca sperai ca nu te vei confrunta.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *