Actualitate

Te-ai gndit vreodata la aceasta: de ce comunistii citesc TIMPUL tot timpul?

TIMPUL e citit de toata lumea, inclusiv de comunisti si de multi altii care nu sustin deloc politica editoriala a ziarului nostru. Unii rad, cand ne citesc, altii injura, unii se bucura, altii se supara… Si nu e de mirare – numai infantilii nu cauta sa fie informati din toate sursele posibile. Daca pana si „ilustrul moldovenist” Vasile Stati, pentru care romana nu e limba materna, se preocupa sarguincios si cu efort de citirea gazetelor in limbi straine, daca Mark Tkaciuk ne citeste in fiecare zi, iar sefa comsomolistilor din R. Moldova, Inna Supac, promite ca ne va citi si in continuare, nu zabovi – aboneaza-te la TIMPUL, ca sa fii in rand cu lumea, sa stii ce se intampla in tara ta, sa poti mentine o discutie si sa nu rada altii de tine.

 

„…fiindca tind sa fiu o persoana dezvoltata…”

Inna Supac,
deputata PCRM si prim-secretara Uniunii Tineretului Comunist din RM

Eu citesc si abonez permanent ziarul TIMPUL, ca si alte publicatii care au opinii diferite fata de politica din RM, pentru ca tind sa fiu o persoana dezvoltata din mai multe puncte de vedere. Fiind si politiciana, sunt interesata sa stiu ce cred despre PCRM cei care impartasesc alte viziuni. Mai intai, si noi, si voi, suntem cetateni ai RM, apoi, sa stim ca, pentru a birui, trebuie sa cunosti si pozitia oponentilor tai. Nu a inamicilor, dar a oponentilor. Eu monitorizez ziarul TIMPUL, ca sa nu apara anumite opinii radicale din partea anumitor ziaristi, desi in anumite cazuri ii inteleg. Desi, pe parcursul ultimilor ani, TIMPUL a publicat opinii prea extremiste si radicale in privinta PCRM, voi citi acest ziar si pe viitor, cu mare interes.

„…pentru ca e vorba de un ziar politic”

Mark Tkaciuk, deputat PCRM, supranumit „eminenta cenusie” a lui Voronin

In primul rand, citesc TIMPUL, pentru ca-mi place sa citesc. In al doilea rand, pentru ca e vorba de un ziar politic, care se afla in opozitie fata de forta politica pe care eu o reprezint. Si eu nu pot sa nu citesc informatia difuzata de oponentii nostri. De aceea, citesc TIMPUL zi de zi. Nu pot sa spun ca TIMPUL nu-mi place deloc, pentru ca nu ar fi cinstit…

„…deoarece e un ziar profesionist”

Vasile Stati, autorul „Dictionarului moldovenesc-roman”

Traiesc intr-o tara democrata si, din cate stiu, prezentati o publicatie extrem de democratica… Stiu ca va considerati prim ziar elitist. Mie orientarea ziarului TIMPUL nu-mi place si ma face sa-mi amintesc o banalitate, un truism, cum ii place sa zica lui Iuri Ivanovici Rosca: „Noi suntem credibili, atata timp cat suntem cinstiti”. Insa dvs. nu sunteti sinceri. Totodata, ca sa avem un ambalaj mai placut, trebuie sa spun ca TIMPUL este facut profesionist, dar asta nu inseamna ca numaidecat trebuie sa-mi placa mie sau la toti. Da, citesc TIMPUL, pentru ca este un ziar profesionist.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *