Actualitate

Te-am strigat de pe scenă să vii alături de noi în 2015, acum ar fi bine să te plimbi printre oameni

Într-o intervenție live pe Facebook, Năstase îi spune lui Chirtoacă că PL-ul, în 2015, trebuia să li se alăture și strecoară aluzia că acum deja e târziu:

„În timp ce țara arde, unii se vor pe scenă. Trebuie să le transmitem la acești indivizi că chemarea noastră din 7 iunie 2015 a fost foarte și foarte clară: le-am strigat de pe scenă să vina alături de noi. Nu au venit, acum ar fi bine să se plimbe ca și noi printre oameni”.

Năstase sugerează, de asemenea, că liderii PL s-ar fi întâlnit recent cu Plahotniuc:

„La 7 iunie 2015 i-am invitat să vină cu noi, atunci când simpatizanții acestor partide, o mână de umbre de oameni, stăteau pe o scenă improvizată din PMAN și făceau jocul lui Plahotniuc. Întrebarea mea este: poate și de această dată, înaintea mitingului din 1 iulie, cineva s-a întâlnit cu Plahotniuc pe sub plopii Chișinăului? Dacă e așa, aveți grijă”, a avertizat primarul invalidat.

Dorin Chirtoacă s-a plâns aseară la emisiunea „Politica” de la TV8 că Maia Sandu și Andrei Năstase nu vor să discute cu el, iar când acesta încearcă să țină un discurs la proteste, liderii opoziției îi întorc spatele. Mai mult, Năstase la un moment dat a fugit cu microfonul în mână, a spus Chirtoacă 

Sursa: deschide.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *