Frumusețe

Tehnici de masaj anticelulitic

Tehnicile de masaj cu care faci ca produsul respectiv să intre în piele sunt foarte importante, aşa că nu le mai ignora. O simplă aplicare a cremei anticelulitice nu va avea rezultatele dorite dacă nu vei aplica şi tehnicile de masaj corecte. Un masaj anticelulitic îţi îmbunătăţeşte circulaţia sângelui la nivelul pielii, făcând ca toxinele şi reziduurile de apă din ţesuturi să fie expulzate, iar celulele de grăsime să fie dizolvate.

PAŞII CORECŢI

Aplică loţiunea anticelulitică pe zona afectată, astfel încât mâinile tale să alunece cu uşurinţă pe piele.

Masajul anticelulitic se efectuează întotdeauna de jos în sus, deci cu o mişcare antigravitaţională.

Masajul anticelulitic poate fi făcut atât cu palma deschisă, cât şi cu pumnul sau folosind doar vârful degetelor ori podul palmei.

În masajul anticelulitic se combină mai multe tipuri de atingeri, de diferite intensităţi.

Începe cu mişcări longitudinale, lente, cu palma desfăcută. Cu aceste mişcări vei aplica şi loţiunea anticelulitică.

Continuă cu frecarea zonei, tot cu palmele desfăcute, tot pe direcţie longitudinală, dar mărind ritmul. Între palmă şi piele ar trebui să simţi o căldură plăcută.

Alternează cu mişcări circulare, pe care le vei efectua de această dată cu pumnul, pentru un plus de fermitate.

Acum vei apuca pielea între degetul mare, arătător şi mijlociu. Presiunea trebuie să fie una moderată. Vei apuca pielea ca atunci când vrei să observi punctele de grăsime din piele.

Apoi trebuie să frămânţi pielea. Trebuie să o apuci ca în tehnica precedentă şi imediat după ce o apuci să roteşti degetele uşor. Nu uita să faci acest lucru de jos în sus, nu invers!

O altă tehnică cu care să alternezi masajul este ciupirea pielii. Întâi o ciupeşti, după care mişti degetele în toate direcţiile, într-un ritm vioi.

Timpul Suplimentul Femeia

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *