Actualitate

Telejurnal Moldova, în direct din Studioul TVR Chişinău

Programul de ştiri se transmite de luni până vineri, de la ora 19:00, pe canalul TVR Moldova şi este prezentat de Dorina Gherganov, jurnalist cunoscut în această ţară. Sub sloganul E dreptul tău să ştii! Alege informaţia echidistantă!, echipa Telejurnalului Moldova realizează şi difuzează zilnic 30 de minute de ştiri cuprinzând informaţii din toate domeniile, sport şi meteo, dar şi reportaje sau interviuri.

Telejurnalul Moldova a fost lansat la 1 noiembrie 2014, iniţial fiind realizat şi difuzat din studioul TVR de la Bucureşti. Jurnalul este unul generalist şi cuprinde informaţii relevante din Republica Moldova şi din România, cu accent pe relaţia cu Uniunea Europeană.

Echipa Știrilor TVR Moldova poate fi contactată la numerele de telefon: 022 810 473; 022 810 479 și la adresa de email: stiriletvrmd@tvr.ro. Studioul TVR Chișinău este situat pe strada Alexei Șciusev la nr. 31.

Televiziunea Română a reluat transmisia în Republica Moldova, la 1 decembrie 2013. TVR a lansat grila pentru Republica Moldova, după semnarea, la 12 septembrie 2013, a Acordului de soluţionare amiabilă a Cererii nr. 36398/08, depusă de TVR împotriva Republicii Moldova la Curtea Europeană a Drepturilor Omului, la 1 august 2008.

sursa: tvr.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *