Femeia

Tentaţia

O înşiruire de evenimente banale, peste care treci şi uiţi că au avut loc. O rutină totală, care te va duce, în cele din urmă, în mormânt. Tentaţia dă culoare vieţii. Îţi testează convingerile, îţi arată slăbiciunile, îţi provoacă regrete sau îţi confirmă că eşti încă tânăr şi frumos.

Oricât de perfectă este persoana de lângă tine, la un moment dat în viitor, poate peste mulţi ani, vei fi tentat(ă) să încerci altceva. Este umană, bine înfiptă în AND, dorinţa de nou. Să-i cedezi, confirmi ceea ce eşti: nimic altceva decât o vertebrată dominată de instinct.

Tentaţiile pot fi respinse foarte uşor, dacă rutina este una inexistentă. Poziţii sexuale diferite, amor în locuri cât mai ciudate, publice, şi în momente deloc planificate, ieşiri, călătorii – toate acestea au rolul de a elimina rutina. Dacă partidele de amor au loc o dată pe săptămână, este cazul să intri în panică.

Nu da vina pe cel care înşală. Nu este vinovat întotdeauna. Poate a căutat ceea ce îi lipseşte acasă. Întreabă-te cum îi poţi asigura cele necesare. Dacă te va înşela în continuare, este un idiot ori idioată. 

Sursa: Timpul Suplimentul Femeia

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *