Economie

„Termocom” a scăpat de Antocel?

Mihai Cernei a declarat că în activitatea sa va pune accent pe calitatea serviciilor prestate populaţiei. El susţine că va efectua un audit la „Termocom”, ca să verifice în ce măsură au fost legale acţiunile întreprinse de fosta administraţie. De asemenea, se va verifica care este preţul real al unei gigacalorii. „Pentru ceea ce s-a făcut, să răspundă cei care au făcut, noi vom răspunde pentru ceea ce vom face", a spus Mihai Cernei.

Chiar de la bun început, lui Mihai Cernei i s-au pus mai multe sarcini: finalizarea pregătirii către iarnă, verificarea structurii tarifului, elaborarea unui grafic de economisire a agentului termic, inventarierea bunurilor „Termocom” şi efectuarea unui audit, finalizarea contorizării, reglementarea problemei datoriilor, prezentarea propunerilor de lichidare a acestora şi elaborarea unui studiu de fezabilitate privind modernizarea întreprinderii.

Mihai Cernei are studii în electroenergetică. A activat anterior la centralele termoelectrice şi a fost director la CET 2. Este doctor în economie. Din a doua jumătate a anului 2008 şi până în prezent, Cernei a fost decan al Facultăţii de Ştiinţe Economice a USM.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *