Opinii și Editoriale

TIMPUL cheama ministrii la rampa

Ai o intrebare pentru dl Leonid Bujor, ministrul Invatamantului? Noi iti oferim posibilitatea de a o adresa. Pentru aceasta, nu trebuie sa te inscrii in audienta, nici sa bati drumul pana la minister. Vineri, 13 noiembrie, intre orele 12.00-13.00, suna la linia fierbinte a ziarului TIMPUL – 87-06-14.

Sau, daca nu poti telefona, trimite intrebarile pe adresa electronica a redactiei timpul@mdl.net pe parcursul saptamanii, cu precizarea: „Pentru ministrul Leonid Bujor”. Toate intrebarile vor fi transmise invitatului nostru, iar raspunsurile vor fi publicate in numarul de luni, 16 noiembrie. Unii poate se vor intreba, de ce il scoatem la rampa pe ministrul Invatamantului, si nu pe cel al Culturii, sau al Sanatatii?

Nicio grija! In cadrul rubricii saptamanale „Ministrii – la rampa!” ii vom invita pe toti membrii Cabinetului Filat. Prea multe probleme s-au acumulat in societatea noastra, de aceea am vrea ca cititorii TIMPULUI sa se afle intr-un dialog permanent cu Puterea si sa caute solutii in comun. La fel, am vrea sa tinem cont de sugestiile dumneavoastra si in ceea ce priveste ordinea invitatilor la linia fierbinte. Drept care, va rugam sa ne spuneti: cu cine dintre noii ministri ati dori sa va intalniti saptamana viitoare? ?inem legatura.
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *