Opinii și Editoriale

Timpul ministrilor

Inauguram astazi o noua rubrica: Timpul ministrilor. Dat fiind deschiderea de care da dovada in relatiile cu presa noua guvernare, ne propunem sa aducem in prim-planul preocuparilor noilor ministri multiplele probleme cu care se confrunta cetatenii, mai exact, cititorii nostri.

Or, in fiecare domeniu s-au acumulat munti de probleme nesolutionate la timpul lor. Ne-am convins de acest lucru o data in plus vinerea trecuta, cand oaspetele nostru, ministrul Educatiei, Leonid Bujor, a fost pur si simplu luat cu asalt de intrebarile dumneavoastra. Spre satisfactia invitatului nostru, toate intrebarile au fost la obiect. E un semn clar ca oamenii asteapta fapte concrete de la noii conducatori si sunt gata sa faca totul ce depinde de ei pentru a depasi dificultatile de moment.

Am primit pe parcursul saptamanii trecute, dar si in cadrul liniei fierbinti, un numar-record de intrebari, pe care le publicam astazi impreuna cu raspunsurile domnului ministru (cititi pag. 4, 5). A fost destul de dificil sa facem loc la toate intrebarile, in doua pagini de ziar, dar va asiguram ca dl Bujor le va examina cu atentie pe toate si va raspunde la ele. Din acest punct de vedere, consideram ca prima invitatie la rampa a unui ministru a fost de bun augur. Fiti pe faza, vinerea viitoare va asteapta un nou ministru!

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *