Actualitate

TIMPUL s-a intlnit cu cititorii sai din Orhei

Sambata, la Orhei a avut loc traditionala noastra intalnire cu cititorii. Desi era zi de lucru si ploioasa, la manifestare a venit multa lume. Moderata de catre Gheorghe Maxian, directorul muzeului din localitate, intalnirea a fost consacrata evenimentului din 20 martie, cand cititorii nostri vor avea posibilitatea sa se aboneze la TIMPUL cu o reducere de pret de 40 la suta.

Ca de obicei, directorul TIMPULUI, Constantin Tanase, a facut o succinta prezentare a echipei si a programului editorial al publicatiei, dupa care dialogul nostru a fost axat pe intrebari si raspunsuri. Ne-a impresionat mult faptul ca cititorii din Orhei cunosc bine rubricile si continutul publicatiei noastre. Apreciind calitatea cotidianului, ei ne-au sugerat totusi multe idei si ne-au propus sa fim si mai combativi.

Locuitoarea satului Zahoreni Claudia Garmanghir, deportata in Siberia in anul 1949, s-a aratat indignata de faptul ca, in repetate randuri, comunistii declara ca deportatii sunt cei care au distrus tara. Reprezentantii PCRM fac acelasi lucru si acum, a spus cititoarea, in cadrul campaniei de alegeri parlamentare, in anul in care se implinesc sase decenii de la calvarul deportarilor staliniste. Ea a afirmat ca, la o intalnire electorala recenta a PRCM, l-a intrebat pe deputatul comunist Ivan Calin de ce deportatii sunt invinuiti pe nedrept, la care el i-a raspuns: „Dar voi sunteti cei care ati distrus tara”.

TIMPUL a venit la Orhei cu mai multe surprize. Colectivul redactiei i-a daruit un calculator lui Anatol Bunescu, elev in clasa a III-a la Liceul teoretic „Alecu Russo”, iar cel mai tanar cititor, Cristi Levinta, s-a ales cu un set de dictionare.
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *