Actualitate

Tinerii liberal-democrati au pichetat presedintia

Sambata, la Chisinau s-a desfasurat conferinta cluburilor studentesti liberal-democrate, la care au participat 450 de tineri, reprezentanti ai institutiilor de invatamant superior din RM.

Evenimentul a fost salutat de prim-vicepresedintele PLDM, Alexandru Tanase, care a mentionat ca, prin activismul lor, prin implicarea in viata social-politica, tinerii liberal-democrati au demonstrat ca reprezinta viitorul tarii noastre. „Fiecare generatie are nesansa de a trece neobservata, dar si sansa de a schimba cursul istoriei. Ziua de 5 aprilie ofera aceasta sansa fiecarui tanar, de aceea este important sa mergem la vot si sa dam unda verde pentru Moldova”, a mentionat George Mocanu, presedintele organizatiei de tineret a PLDM.

Dupa intrunire, tinerii s-au indreptat in mars de protest spre presedintie. Aici au continuat actiunea „Numaratoarea inversa pentru guvernarea comunista”, inceputa la 23 ianuarie. Manifestantii au pichetat timp de 15 minute, aratand sefului statului ca au ramas 25 de zile in care comunistii vor mai guverna tara. Pichetantii si-au lasat semnaturile pe un panou, pe care erau inscriptionate acuzatiile aduse regimului Voronin: „Ne fura prezentul si viitorul”, „Ne alunga parintii din tara”, „Inchide gura jurnalistilor”, „Inchide hotarele tarii”, „Bate oamenii nevinovati”, „Hartuieste opozitia, „Saraceste tara”.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *