Tendințe

Ţinutele de la „Globul de Aur”

Discuţiile despre ţinutele, bijuteriile, coafura şi machiajul vedetelor continuă. Părerile sunt împărţite între criticii de modă despre cea mai frumoasă apariţie. Cert este că în acest an nimeni dintre vedetele de la Hollywood nu a obţinut premiul pentru cea mai originală sau spectaculoasă ţinută. Rochiile purtate de celebrităţi au fost cam în aceeaşi notă.

Cea mai aclamată vedetă a fost Angelina Jolie. În viaţa de zi cu zi, actriţa nu se numără printre trend-setteri. În schimb, apariţiile sale pe covorul roşu ne fac să zicem de fiecare dată „Oaauu!”. Dacă anul trecut, soţia lui Brad Pitt a optat pentru o culoare vie, de primăvară, în acest an a decis să poarte o rochie de un alb strălucitor, fiind accentuată de petele de culoare roşii – gulerul, plicul şi rujul.

Actriţa Charlize Theron a fost o apariţie diafană în rochia roz-pal. Cu decolteu amplu şi trenă, rochia Dior Couture a făcut pe multă lume să suspine. Ţinuta a fost completată de o coafură lejeră, o diademă fină şi o bijuterie Cartier prinsă de cordonul-fundă.

 

Jessica Alba a fost strălucitoare… la propriu. Rochia într-o nuanţă pastelată, acoperită integral de cristale şi pietricele, i-a pus în valoare pielea măslinie, dar şi silueta perfectă a vedetei. Aţi zice că a născut şase luni în urmă? Chiar dacă şi-a accesorizat ţinuta cu prea multe bijuterii, zâmbetul ei ne face să trecem cu vederea acest detaliu.

Foarte chic a fost Michelle Williams, care a purtat o rochie lungă de catifea semnată Jason Wu. Ţinuta a fost accentuată de bentiţă, oferindu-i actriţei un aer sofisticat.

Rochia roşie a lui Reese Witherspoon, semnată Zac Posen, a pus în valoare formele perfecte ale actriţei. Ţinuta a fost completată de onduleurile blonde revărsate peste umeri. Acelaşi Zac Posen a fost şi designerul rochiei albe purtate de modelul Elle Macpherson, care a arătat de parcă venise de la propria nuntă. Pentru o ceremonie nupţială pare că se pregătea şi Jessica Biel, logodită recent cu Justin Timberlake. Rochia din dantelă nu a pus însă în valoare tinereţea actriţei.

  

O prezenţă foarte scumpă a fost Sofia Vergara. Vedeta şi-a completat rochia-sirenă cu bijuterii în valoare de peste 5 mln. dolari. Vergara a purtat o pereche de cercei de 31.58 carate, două brăţări dintre care una de 62.72 de carate şi două inele – toate închiriate.

Vedeta căreia îi place să rişte la fiecare apariţie pe covorul roşu este Tilda Swinton. Şi în acest an, vedeta a fost fidelă stilului ei masculin, purtând o rochie şi un sacou de un albastru-azuriu, cu o croială perfectă.

Printre actriţele care au riscat, dar au câştigat a fost şi Evan Rachel Wood. Vedeta a purtat o spectaculoasă piesa Gucci din şifon, pene şi paiete, al cărei efect puternic l-a contrabalansat cu un make-up discret, o coafură clasică şi accesorii fine. O putem menţiona la aceeaşi categorie şi pe Sarah Michelle Gellar, a cărei rochie a părut stropită cu cerneală. Cu toate acestea, ţinuta a fost încântătoare şi distractivă, dar nu a fost ajutată de coafură şi nici de machiaj.

 

Cine ne-au mai plăcut: rochia-cămaşă a lui Meryl Streep, jocul de culori alb-negru completat de inserţii metalice de pe rochia lui Claire Danes, felul în care Emma Stone şi-a accesorizat rochia diafană de la Lanvin – cu o curea în stilul rock, rochia în stil sirenă purtată de Kate Beckinsale, aplicaţiile metalice de pe ţinuta lui Nicole Kidman.

 

  

Sursa: Timpul Suplimentul Femeia

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *