Timpul Liber

Top 10 cumpărături de Crăciun în rândul utilizatorilor de internet

Drept dovadă sunt vânzările record pe care le-a înregistrat eMAG.ro de Black Friday, de peste opt milioane de euro.

Business24 a făcut o selecţie de cadouri pe care le poţi cumpăra de pe Okazii.ro.

1.Cel mai scump produs din oferta online Okazii.ro este o vilă la mare, chiar pe plajă. Preţul este 399.000 de euro, negociabil. Imobilul este organizat ca o minipensiune sau o casă de vacanţă, cu două etaje şi o suprafaţă de 480 mp.

2.Site-ul e-Craciun.ro poate fi achiziţionat pentru 5.000 de euro. Site-ul se vinde împreună cu domeniul, în preţ fiind inclusă şi asistenţa la transferul domeniului.

3.Dacă bugetul va permite un ceas Longines, trebuie sa scoateţi din buzunar 3.900 de euro. O adevărată bijuterie, ceasul are 48 de diamante de 0,403 carate încrustate pe carcasa de aur roz de 18k. În magazine ceasul poate ajunge şi la 5.500 de euro.

4.Moş Crăciun electric, înalt de 100 cm, care face baloane de săpun, costă 4.973 lei. Moşul dă din mână şi face multe bule de săpun.

5.Ghirlande ornamentale "Sanie cu Moş Crăciun şi 3 reni" costă 2.900 de lei. Cu o lungime de nouă metri şi o înălţime de doi metri, setul de ornamente vine cu o garanţie de 12 luni.

6.Un portofel marca Luis Vuitton costă 250 de euro, un preţ rezonabil, ţinând cont că un astfel de model ajunge în magazinele de pe Oxford Street să coste şi 400 de euro. Materialul din care este confecţionat este mai rezistent decât pielea.

7.Pentru un inel din aur şi rubine vei plăti 230 de euro. Inelul este din aur de 14 carate şi cântăreşte 3,52 grame. Livrarea produsului poate dura până la două zile.

8.Pentru cei mici, un cadou potrivit ar putea fi Fanfara Mos Craciun. Setul de jucarii costa 449.9 lei. Jucariile pot canta singure sau in cor.

9.Macheta unui avion P 47 Thunderbolt poate fi un cadou inedit. Costa 327 de lei si este o copie la scara 1:16 a avionului Republica P-47 Thunderbol.

10.Pentru o coronita de brad din fibra optica vei plati 115 lei. In pret este inclusa livrarea la domiciliu. Coronita este lucrata manual din ramuri de brad artificial si are un diametru de 70 de centimentri.

Sursa:  Business24

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *