Actualitate

Top 3 cele mai sincere zodii din horoscop

Sinceritatea este o trasatura pe care o au cateva zodii din horoscop, insa acest lucru nu este tocmai de apreciat, intrucat multi se plang ca spun ceea ce gandesc, fara menajamente, scrie Lyla.ro

Sagetator

Tipic nativilor Sagetator este sa fie sinceri cu cei din jur. Totusi, uneori sunt prea sinceri, motiv pentru care uneori trebuie sa plateasca pentru asta, intrucat par extrem de duri. Totusi, acesti nativi vor spune lucrurilor pe nume chiar si in situatii in care este mai degraba nevoie de discretie si tacere. Pentru acesti nativi, lipsa de onestitate reprezinta o insulta.

Berbec

Cunoscuti pentru placerea incomensurabila de a spune cate ceva despre cei din jur, Berbecii sunt, insa, sinceri, asa ca orice remarca pe care o vor face va fi una onesta. De asemenea, ei nu cred niciodata ca este cazul sa isi muste limba si nu vad o problema in a se angaja in conflicte cu cei din jur, pentru ceva ce au spus cuiva.

Leu

Printre persoanele extrem de sincere se numara Leii, care sunt foarte curajosi, asa ca vor spune mereu ceea ce gandesc, fara menajamente. Totusi, ei spun ceea ce gandesc atunci cand le sunt cerute opiniile, insa este foarte posibil ca persoanele care ii intreaba sa regrete imediat.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *