Vedete

Top 5: Cele mai frumoase rochii la Cannes 2010

 5. Salma Hayek
Frumoasa latina isi cunoaste silueta si nu da gres in alegerile sale. Isi imbratiseaza formele cu rochii ce ii scot in evidenta talia si da o nota dramatica prin alegerea culorilor puternice.

4. Aishwarya Rai Bachchan
Daca pentru ziua deschiderii Festivalului de Film de la Cannes frumoasa actrita a ales o rochie Armani Prive, rochia in care ne-a impresionat a fost aceasta, de un mov cald, intr-o croiala ce o avantajeaza pe fosta Miss Univers.

3. Eva Longoria
Actrita a aratat minunat in rochia Emilio Pucci cu trena si ne-a impresionat atat de mult incat am "alergat-o" in rubrica Politia Modei, atribuindu-i un loc in Galeria Asa DA. Atunci, ca si acum, avem o singura critica legata de zona bustului.

2. Cate Blanchett
Cate a ales pentru deschiderea festivalului o rochie semnata de regretatul designer Alexander McQueen. Rochia face parte din ultima colectia toamna-iarna 2010/2011, ultima realizata de McQueen. Un frumos omagiu adus marelui creator, gest ce o plaseasa pe Cate pe locul 2 al topului nostru.

1. Kate Beckinsale
Vedeta a fost o aparitie diafana in rochia Marchesa. Este cunoscut faptul ca in momentul in care imbraci o creatie Marchesa te transformi pe loc intr-o printesa, insa de aceasta data ne-a fost taiata respiratia.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *