Ultima oră

Toporul şi alcoolul fac tot mai multe victime

Un bărbat din raionul Leova a fost condamnat la 14 ani de puşcărie pentru că şi-a ucis fratele. Potrivit procurorilor, cei doi au consumat împreună alcool apoi s-au luat la ceartă. Cel mai mic dintre fraţi, cuprins de furie, i-a aplicat câteva lovituri celuilalt cu un topor. Victima a decedat pe loc în urma loviturilor grave. Pentru a ascunde urmele crimei, inculpatul a ascuns cadavrul fratelui în gaura toaletei din gospodărie. Abia după cîteva zile vecinii au depistat cadavrul.

Un alt caz a avut loc în or. Sângera. Un bărbat în stare de ebrietate s-a certat cu vecina şi a lovit-o cu un topor. Femeia, find în stare de şoc, a încercat să fugă, dar a cazut inconştientă. Victima a fost transportată la spital în stare gravă. Infractorul în vîrstă de 49 ani a fost condamnat la 10 ani închisoare.

Un tînăr de 25 ani din or. Briceni este pus sub învinuire de către procurori pentru că şi-a bătut un prieten de pahar până la moarte. Potrivit actului de învinuire, cei doi au consumat împreună alcool. La un moment agresorul a luat amicul la pumni pînă când acesta a rămas inconştient. Apoi făptaşul a dus victima într-un bloc nelocuit şi l-a lăsat acolo. Bărbatul a fost găsit abia după trei zile, dar a decedat în spital. Dacă va fi găsit vinovat de cele săvârşite, tânărul riscă între 8 şi 15 ani închisoare.

Timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *