Afaceri

Traditii cu shopping in MallDova

O intrebare intrebatoare: unde poti gasi la un loc o carte buna, imbinata cu muzica de suflet, in compania unor artisti de renume, intr-o atmosfera de sarbatoare si cu o gustarica pe cinste, dar si un pahar de vin ales? Un raspuns pe cat se poate de simplu – la Shopping MallDova, unde in perioada 12-18 octombrie are loc saptamana de „Traditii in MallDova”.

Dar s-o luam de la capat. Pe parcursul intregii saptamani, peste 35 de mesteri populari va asteapta la Shopping MallDova sa vedeti, dar si sa participati la tot ceea ce inseamna mestesugarit: broderie, olarit, crosetare, impletit, sculptura, bijuterie si floristica! Daca ati uitat cum arata un costum national, aici il veti putea revedea in toata splendoarea. Nu lipsesc nici iile, prosoapele si baticurile pe care le veti putea si cumpara.

Preturile, apropo nu musca! Lucrarile din ceramica, de exemplu, pot fi cumparate la un pret de start de numai 20 de lei, iar un inel cu bijuterii Swarovski poate fi achizitionat cu 70 de lei. Sunt insa si chichite care costa mai mult. Cartile bune de la Cartier, prezentate la targ, vor putea fi cumparate in aceasta saptamana cu 20% mai putin. Iar copiii vor putea participa in data de 14 octombrie la un concurs de desene cu genericul „Chisinaul in viziunea copiilor”, sustinut de magazinul de carti Diverta.

Si cei mai sarbatoare fara vin?! Acorex Wine Holding organizeaza degustatii de vin rosu sec, iar la doua sticle cumparate, a treia vine gratis. Complexul turistic Purcari organizeaza degustatii a vinurilor Purcari, iar doritorii se pot inscrie pentru excursii la Complexul turistic Purcari pentru ziua de 14 octombrie, chiar de hramul orasului, sau pentru weekend-ul 17-18 octombrie. Cele mai alese vinuri vor fi expuse si de vinaria Bostovan. Asa ca cei care nu au reusit la Sarbatoarea Vinului sau care vor sa repete experienta, trebuie sa mearga la Shopping MallDova.

Degustarea vinurilor va fi completata de cele mai bune traditii culinare ale restaurantelor din mall: Mykonos, Sim Sim, Robert’s Coffee, Molly Potato, Bier Platz, care vor delecta oaspetii cu bucate special pregatite in cinstea sarbatorilor din aceasta saptamana.

Atmosfera va fi complementata de muzica si dansuri. Surorile Osoianu, interpreta Doina Sulac, ansamblul de muzica populara „Crenguta de edera”, formatia „Doremici”, ansamblul de dansuri populare „Speranta”, colectivul etno-folcloric „Edera” vor evolua la Shopping MallDova, in fiecare zi, incepand cu data de 13 octombrie.
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *