Chișinău

Traficul rutier pe strada Grenoble a fost suspendat

Primăria Chișinău anunță că în această perioadă, circulaţia toleibuzelor pe ruta nr. 2 şi nr.17 va fi suspendată. Microbuzele de pe rutele nr.108, 115, 117 vor circula de la str.Grenoble pe str. N. Testemiţanu, str. Vl. Korolenko, str. Gh. Asachi, str. Academiei, şos. Hânceşti şi în continuare pe traseele stabilite. Retur: de pe str. Mioriţa pe str. Gh. Asachi, str. Vl. Korolenko, str. N. Testemiţanu, str. Grenoble şi în continuare pe traseele stabilite.

Ruta de microbuz nr. 136 va circula de la str. N. Testemiţanu pe str. Vl. Korolenko, str. Gh. Asachi, str. Academiei, şos. Hânceşti şi în continuare pe traseul stabilit. Retur: de pe str. Mioriţa pe str. Gh. Asachi, str. Vl. Korolenko, str. N. Testemiţanu, str. Grenoble şi în continuare pe traseul stabilit.

Ruta de microbuz nr. 188 va circula de la str. Mioriţa pe str. Gh. Asachi, str. Vl. Korolenko, str. N. Testemiţanu, str. Grenoble şi în continuare pe traseul stabilit. Ruta nr. 190 de la str. N. Testemiţanu pe str. Vl. Korolenko, str. Gh. Asachi şi în continuare pe traseul stabilit. Retur: de la str. Mioriţa pe str. Gh. Asachi, str. Vl. Korolenko, str. N. Testemiţanu şi în continuare pe traseul stabilit. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *