Actualitate

Tragedie! Un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit într-un cartier rezidenţial din San Diego

Presa locală scrie că vctimele sunt pilotul avionului şi un livrator de la compania UPS, al cărui camion a fost distrus într-o explozie.

Alte două persoane au suferit arsuri şi au fost transportate la un spital.

Cel puţin două case au fost distruse de un incendiu care a urmat exploziei, a anunţat într-un mesaj postat pe Twittr Primăria Santee.

”Un mic (avion) bimotor s-a prăbuşit peste două case la Santee” luni la prânz (ora locală), a anunţat primăria. Avionul, un Cessna bimotor de tp C340, se îndrepta către Yuma, în Arizona, de la aeroportul din Montgomery Field de la San Francisco, însă a întâmpinat probleme şi a încercat să aterizeze la Gillespie Field, în apropiere de liceu, unde s-a prăbuşit, potrivit NBC.

Numărul persoanelor care se aflau la bord era neclar imediat. Mai multe vehcule au luat foc, însă pompieri au stins flăcările înainte să se extindă la locuinţe. Liceul Santana, situat la trei străzi de locul unde s-a prăbuşit avionul, a anunţat într-un mesaj postat pe Twitetr că toţi elevii se aflau ”în siguranţă”.

Departamentul şerifului comitatului San Diego a anunţat că unele străzi au fost închise din cauza accidentului.

”Este o scenă destul de brutală pentru băieţii noştri şi încercăm să o analizăm extrem de atent”, a anunţat şeful pompierilor din Santee.

Sursa: news.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *