Astăzi 17 Noiembrie 2019, Duminică - Ultima actualizare la 16 Noiembrie 2019
Abonamente

Actualitate 31 Iulie 2019, ora 07:20

Transnistria: Generalii fără frontiere, Antiufeev și Krasnoselski, VÂNAȚI pentru abuz de putere, abuz de serviciu și împiedicarea exercitării libere a dreptului la vot (Rise.md)

Marime Font

Vladimir Antiufeev și Vadim Krasnoselski. Doi generali, ambii lideri ai unor regiuni separatiste: una în Republica Moldova — Transnistria, alta în Ucraina — Republica Populară Donețk.

Și ambii au fost sau încă mai sunt anunțați în căutare internațională de autoritățile de la Chișinău și vânați pentru abuz de putere, abuz de serviciu și împiedicarea exercitării libere a dreptului la vot.

Cu toate acestea, Antiufeev și Krasnoselski, la fel ca și alți lideri separatiști din stânga Nistrului, au călătorit nestingheriți ani la rândul prin toată lumea.

VADIM KRASNOSELSKI

Actualul lider de la Tiraspol a fost vânat de autoritățile constituționale de la Chișinău timp de nouă ani, lucru care nu l-a împiedicat pe Krasnoselski să părăsească cu regularitate teritoriul de jure al Republicii Moldova prin segmentul transnistrean al frontierei moldo-ucrainene, folosind paşapoarte eliberate de Federația Rusă sau Ucraina.


Acest segment are o lungime de peste 400 km și 12 puncte de traversare a frontierei care, până în vara anului 2017, erau controlate doar de către grănicerii ucraineni. Partea moldovenească a început să efectueze controale în comun cu colegii din Ucraina doar din iulie 2017, la punctul de trecere a frontierei Pervomaisk — Cuciurgan. Până atunci, mărfurile și persoanele erau verificate de către vameșii și grănicerii autoproclamatei Republici Moldovenești Nistrene.

Despre călătoriile internaționale ale lui Vadim Krasnoselski am aflat din informațiile obținute de RISE de la Serviciul Național de Grăniceri al Ucrainei. Analiza lor ne arată de câte ori generalul transnistrean a traversat frontiera cu Ucraina și care era destinația călătoriilor lui efectuate în 2007-2015, perioadă în care a condus așa-zisul minister de interne de la Tiraspol și avea gradul de general-maior.

A împiedicat desfăşurarea alegerilor locale

În perioada respectivă Krasnoselski a fost urmărit penal de Procuratura Republicii Moldova pentru faptul că, „atribuindu-şi ilegal aşa-numita funcţie de ministru al afacerilor interne al autoproclamatei rmn, la 3 iunie 2007, a organizat împiedicarea exercitării libere a dreptului electoral al cetăţenilor Republicii Moldova din satul Corjova, raionul Dubăsari, la alegerile locale, prin blocarea de către ‘reprezentanţii organului de miliţie’ a intrărilor pe teritoriul Centrului de Reabilitare a Bătrânilor din localitatea indicată, unde era amplasat Biroul electoral de circumscripţie 15/5”.


Extras din Registrul Serviciului de Grăniceri a Ucrainei

Peste aproape două săptămâni de la incident, mai exact pe 16 iunie 2007, Krasnoselski va fi anunțat în căutare naţională şi interstatală de către autorităţile de la Chişinău. Acest lucru, însă, nu l-a împiedicat pe actualul lider de la Tiraspol să călătorească, traversând frontiera țării vecine practic lunar. În acest scop a utilizat de peste 300 de ori pașaportul rusesc și de cel puțin 10 ori pașaportul ucrainean. De obicei, destinațiile călătoriilor erau orașe din Ucraina: Kiev, Harkov și Odesa.

13 iulie 2008. Punctul de trecere a frontierei „Cuciurgan”. Cetățeanul rus, Vadim Krasnoselski, intră pe teritoriul Ucrainei cu un automobil „Lexus”. Destinația finală este Odesa, dar mai exact — Arkadia, cartierul istoric cu cea mai renumită plajă din oraș. De aici Krasnoselski va reveni în regiunea din stânga Nistrului peste aproape o săptămână, adică pe 19 iulie.

18 noiembrie 2015. Vadim Krasnoselski, deja în baza pașaportului de cetățean al Ucrainei, traversează pe jos punctul de trecere a frontierei „Cuciurgan”. Revine, însă, în regiunea transnistreană peste 10 minute.

În decembrie 2015, Krasnoselski ajunge şef al Sovietului Suprem al Transnistriei, adică al legislativului din regiunea autoproclamată. Două luni mai târziu, Chișinăul îl exclude din lista persoanelor anunțate în căutare. Motivul: clasarea cauzei penale în urma expirării termenului de prescripție. Peste alte 10 luni, Vadim Krasnoselski devine președinte al autoproclamatei Republici Moldovenești Nistrene.

Pe parcursul acestui an i-am expediat liderului de la Tiraspol două solicitări de interviu, dar ambele au rămas fără răspuns. Între timp, Ministerului Afacerilor Interne al Ucrainei ne-a răspuns, că potrivit situației din martie 2019, Vadim Krasnoselski nu se mai regăsește în lista persoanelor anunțate în căutare internațională.

VLADIMIR ANTIUFEEV

Are 68 de ani, este fost șef al Comitetului pentru Securitatea de Stat din Transnistria (1992-2012) și general-locotenent KGB în rezervă. Autoritățile de la Chișinău l-au anunțat în căutare națională și internațională încă în 2004. I se incriminează „abuz de putere și de serviciu”.

Deși mai este vânat și în prezent de polițiștii moldoveni, Antiufeev, la fel ca și Krasnoselski, a intrat nestingherit pe teritoriul Ucrainei în baza pașaportului rusesc. Și nu o dată, dar de câteva ori pe an și, fie era doar în tranzit, fie pentru câteva zile.

Călător cu numere diplomatice

În călătoriile sale în Ucraina, Antiufeev a traversat hotarul chiar și la bordul unor automobile cu numere de înmatriculare diplomatice, atribuite Ambasadei Federației Ruse la Chișinău.


Extras din Registrul Serviciului de Grăniceri a Ucrainei

28 ianuarie 2012. Sunt zece zile de când Antiufeev nu mai ocupă funcția de șef al securităţii din regiune și câteva zile de la detonarea unei grenade în fața ușii apartamentului său din Tiraspol. Grănicerii ucraineni înregistrează intrarea pe teritoriul țării a cetățeanului rus Vladimir Antiufeev, prin Punctul „Platonovo”.

Scopul vizitei: În interes de serviciu.
Destinația: Kiev.
Mijlocul de transport: Autoturism „Volvo” cu numere de înmatriculare CD115AB.

În seara aceleiași zile, Antiufeev se prezintă la „Goptivka”, punct de trecere la frontiera nord-estică cu Federația Rusă. Acesta părăsește teritoriul Ucrainei deja la bordul unui automobil BMW, tot cu numere de înmatriculare diplomatice: CD115AJ.

Datele publice, analizate de RISE, arată că automobilele cu numere diplomatice „115” aparțin Ambasadei Federației Ruse din Chișinău. Informația respectivă a fost confirmată, indirect, și de Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene (MAEIE).

Conform unui răspuns oficial al MAEIE, numerele de înmatriculare ale automobilului cu care Antiufeev a intrat în Ucraina în ianuarie 2012 au fost atribuite ambasadei abia peste un an. Iar cele de pe BMW-ul cu care a ieșit din Ucraina — peste patru luni.

Conexiunea cu Boeing-ul doborât

7 martie 2014. Grănicerii ucraineni înregistrează sosirea la Aeroportul din Simferopol, peninsula Crimeea, a cetățeanului rus Vladimir Antiufeev. Peste o săptămână, în Crimeea, va avea loc referendumul în urma căruia Federația Rusă va anexa peninsula. În aceeași lună, Kievul îi interzice lui Antiufeev accesul pe teritoriul Ucrainei.

Liderii auto-proclamatei Republici Populare Donețk în 2014 (de la stânga la dreapta): Igor Ghirkin/Strelkov, ministrul Apărării, vicepremierul Vladimir Antiufeev și premierul Alexandru Borodai // Foto: topwar.ru

10 iulie 2014. Sunt trei luni de când Kievul a anunțat declanșarea unei operațiuni antitero în estul Ucrainei. Între timp, Vladimir Antiufeev este desemnat vicepremier al autoproclamatei Republici Populare Donețk, responsabil de instituțiile de forță.

La o săptămână de la numirea securistului transnistrean în noua funcție, în apropiere de Donețk este doborât un avion Boeing al companiei Malaysia Airlines. Tragedia a luat viețile tuturor 298 de persoane aflate la bord. Antiufeev a negat orice implicare în această catastrofă. Potrivit versiunii Grupului Internațional de Anchetă, avionul a fost doborât dintr-un sistem de rachete „Buk”, care ar aparține Brigăzii de apărare antiaeriană Kursk a Forțelor Armate rusești.

Trei ani mai târziu, în aprilie 2017, Kievul îl anunță pe generalul transnistrean în căutare pentru „atentat la integritatea teritorială și inviolabilitatea Ucrainei, precum și pentru crearea unui grup terorist sau a unei organizații teroriste”. În special, instituțiile de forță ucrainene îi incriminează lui Antiufeev „planificarea, pregătirea, declanșarea și purtarea unui război de agresiune”.

Fotoliu de vice-director pentru Antiufeev

Potrivit datelor RISE Moldova, pe parcursul ultimilor cinci ani Antiufeev nu a părăsit Federația Rusă cu avionul în baza identității sale oficiale. Cu o singură excepție. În septembrie 2016, când a zburat la Simferopol, capitala peninsulei Crimeea, anexată de Rusia.

În prezent, Antiufeev este implicat oficial în activitatea a două întreprinderi din Moscova care deservesc industria militară a Rusiei. Potrivit informațiilor din baza de date rusească SPARK, generalul transnistrean a devenit în 2013 vice-director general al „Объединенная двигателестроительная корпорация” (Corporația de Construcție a Motoarelor), întreprindere de stat care asigură cu piese de schimb aviația și navele maritime ale armatei rusești.

„EI CONDUCEAU STRUCTURI CRIMINALE”

Nici vechea conducere a Ministerului de Interne de la Chișinău, nici cea nouă, n-au putut să ne explice cum a fost posibil ca cei doi generali din stânga Nistrului, să călătorească nestingherit ani la rândul, fiind anunțați în căutare internațională.

La rândul său, reprezentanții administrației de la Tiraspol cer regulat de la autoritățile constituționale din Chișinău clasarea cauzelor penale intentate liderilor transnistreni. Chiar și Vadim Krasnoselski, actual lider din stânga Nistrului, a adus acest subiect în discuții la întrevederea cu Igor Dodon, președintele Republicii Moldova, de la finele anului trecut.

Vadim KRASNOSELSKI: [În cadrul întrevederii] ne-am dedicat timpul unor întrebări referitoare la telecomunicații și la încetarea cauzelor penale motivate politic.

Un alt general, Ion Costaș, fost ministru de Interne (1990-1992) şi al Apărării (1992) al Republicii Moldova, este convins că, pentru crimele împotriva statalității urmează să răspundă toți liderii din stânga Nistrului — și cei care au creat Transnistria, și toți cei care ulterior s-au aflat în funcții de conducere.

Ion COSTAȘ: Ei își asumau răspunderea, ei știau ce fac. Ei conduceau structuri criminale împotriva statalității Republicii Moldova, împotriva acestui popor, împotriva integrității acestui stat. Dacă le vom lăsa pe toate baltă, ne vom pomeni că în curând în Moldova vor fi 42 de state, și Briceni, și Edineț.

Proces de judecată de doi ani

RISE Moldova a obținut de la Ministerul de Interne informația privind dosarele penale intentate de Chișinău pe numele liderilor din stânga Nistru abia după un proces de judecată care a durat doi ani.

Prima solicitare am expediat-o încă în martie 2016 și viza zece foști și actuali lideri transnistreni. Însă instituția a refuzat să ne ofere informațiile solicitate, motivând că sunt date cu caracter personal.

Am atacat în instanță refuzul ministerului de Interne și, după un proces de doi ani, Curtea Supremă de Justiție a constatat definitiv și irevocabil că ne-a fost încălcat dreptul de a avea acces la informație.

Ulterior, ministerul a mai avut nevoie de mai bine de jumătate de an pentru a executa decizia instanței. Răspunsul recepționat, însă, conține informații doar despre câteva persoane din lista întocmită de RISE, printre care și generalii Antiufeev și Krasnoselski.


Vladimir THORIC
https://www.rise.md 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 16 Noiembrie 2019, ora: 21:59

Academicianul Valeriu Pasat a lansat o nouă carte: „Biserica ortodoxă și puterea sovietică în RSS Moldovenească (1940-1991)”

Academicianul Valeriu Pasat a lansat o nouă carte: „Biserica ortodoxă și puterea sovietică în RSS Moldovenească (1940-1991)”

 Valeriu Pasat, Ambasador extraordinar și plenipotențiar al Republicii Moldova în Federația Rusă, Kazahstan ș Finlanda în perioada 1994-1997, ministru al Apărării (1997-1999), ministru al Securității Naționale (1999-2000), director al Serviciului de Informații și...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Noiembrie 2019, ora: 15:03

Mihai Bologan: ”Ministrul Justiției a dat cele mai mari diferențe de note, fiind întrecută doar de reprezentantul PSRM”

Mihai Bologan: ”Ministrul Justiției a dat cele mai mari diferențe de note, fiind întrecută doar de reprezentantul PSRM”

 Expertul Mihai Bologan a analizat din punct de vedere statistic  punctajele oferite de fiecare membru al Comisiei pentru selectarea procuror general, în cadrul concursului organizat de Ministerul Justiției

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Noiembrie 2019, ora: 11:10

Mesaj misterios descoperit în ADN-ul uman! Originea omenirii, revelată

Mesaj misterios descoperit în ADN-ul uman! Originea omenirii, revelată

Gregg Braden, autor de bestselleruri New York Times, este recunoscut la nivel internaţional ca pionier în crearea unei punţi între ştiinţă și spiritualitate. În timpul cercetărilor, Braden a descoperit ce se ascunde în ADN-ul uman și care ar fi de fapt proveniența rasei umane.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Noiembrie 2019, ora: 11:03

Cristian Hrițuc // Năstase și declarațiile mincinoase care i s-au întors cu efect de bumerang

Cristian Hrițuc // Năstase și declarațiile mincinoase care i s-au întors cu efect de bumerang

Politicienii fac de multe ori declarații exagerate. De multe ori, ele sunt făcute în timpul campaniei electorale, pentru a mări mobilizarea propriului electorat sau pentru a crea o stare puternică emoțională în rândul populației, ca mai apoi să beneficieze din punct de...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Noiembrie 2019, ora: 10:12

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de azi, SÂMBĂTA 16 NOIEMBRIE 2019. Luna în Rac activează nevoia de ACASĂ!

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de azi, SÂMBĂTA 16 NOIEMBRIE 2019. Luna în Rac activează nevoia de ACASĂ!

 Luna este in Rac deci intreaga zi este orientata spre familie si stari emotionale fluctuante. Pentru fiecare, familie poate sa insemne altceva. Ce inseamna pentru tine ceva familiar? Asta iti vei dori sa faci sau sa ai acum. Tanjim azi dupa acel sentiment, ceva care sa ne faca sa ne simtim...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Noiembrie 2019, ora: 09:59

Tăierile ilegale de pădure din România ajung pe Netflix într-un documentar/ VIDEO

Tăierile ilegale de pădure din România ajung pe Netflix într-un documentar/ VIDEO

Noul documentar de pe Netflix te va ajuta să înțelegi mai bine toate problemele care se nasc din tăierile ilegale de păduri din România. Broken este un nou documentar de investigație care identifică și deconstruiește sistemele care fac produsele de consum să fie...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Noiembrie 2019, ora: 09:55

Inventatorii care au creat piele artificială din cactus/ FOTO

Inventatorii care au creat piele artificială din cactus/ FOTO

În efortul pentru protecția animalelor și adoptarea unui stil de viață vegan, doi inventatori din Mexic au creat o alternativă la piele naturală din cactus. Fibra unui anumit tip de cactus intitulat nopal a fost transformată în imitație de piele de către doi inventatori...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Noiembrie 2019, ora: 09:29

Accident grav pe șoseaua Balcani. Un automobil a intrat violent într-un TIR

Accident grav pe șoseaua Balcani. Un automobil a intrat violent într-un TIR

Un automobil a intrat violent intr-un TIR, in aceasta noapte, pe soseaua Balcani. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Noiembrie 2019, ora: 09:26

Și-a găsit nepotul mort în casă, iar pe amicul său în comă, din cauza drogurilor

Și-a găsit nepotul mort în casă, iar pe amicul său în comă, din cauza drogurilor

Un tânăr de 20 de ani a murit, iar altul de 18 ani a fost transportat la spital în comă de gradul II, după ce s-au intoxicat cu droguri. Aceștia au fost găsiți ieri, 14 noiembrie, în jurul 16:15, de către bunica unuia dintre ei, într-o casă din orașul Criuleni,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Noiembrie 2019, ora: 09:23

O minoră din Chișinău, în vârstă de 14 ani, a încercat să se sinucidă chiar în timpul orelor

O minoră din Chișinău, în vârstă de 14 ani, a încercat să se sinucidă chiar în timpul orelor

O minoră din Chişinău a ajuns la Institutul Mamei şi Copilului, după ce a încercat să se sinucidă, chiar în timpul orelor. Incidentul a avut loc la un liceu din Capitală, în urmă cu câteva zile.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Noiembrie 2019, ora: 09:21

Noul ministru al Educației, unul dintre autorii manualului de istorie antiromanesc

Noul ministru al Educației, unul dintre autorii manualului de istorie antiromanesc

Se pare că odată cu noul Guvern Chicu, prin numirea unui personaj suspect la funcția de ministru al Educației, Cercetării și Culturii; Republica Moldova va face un pas înapoi. Corneliu Popovici este unul dintre autorii de tristă faimă ai manualelor de istorie integrată, repartizate în...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Noiembrie 2019, ora: 09:19

Alegeri prezidenţiale 2019: Adresele unor secţii de votare organizate în străinătate, modificate pentru turul doi

Alegeri prezidenţiale 2019: Adresele unor secţii de votare organizate în străinătate, modificate pentru turul doi

Ministerul Afacerilor Externe anunţă că a solicitat Autorităţii Electorale Permanente modificarea adreselor unor secţii de votare organizate în străinătate în contextul celui de-al doilea tur al alegerilor prezidenţiale, ca urmare a unor situaţii obiective....

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Noiembrie 2019, ora: 08:10

Opinie la București: Cine nu respectă interesele românești în R.Moldova - retrasă cetățenia română

Opinie la București: Cine nu respectă interesele românești în R.Moldova - retrasă cetățenia română

 Fostul consilier prezidențial și expert în securitate națională din România, Iulian Fota, susține că odată cu instalarea președintelui României pentru un al doilea mandat, ar trebui acordată o atenție specială situației din Republica Moldova.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Noiembrie 2019, ora: 07:44

In Memoriam: Doctor Vadim Hotineanu

In Memoriam: Doctor Vadim Hotineanu

 În această seară am aflat cu multă întristare despre plecarea în veșnicii a Dlui Vadim Hotineanu. Am avut onoarea să-l cunosc pe Dl Hotineanu cu 21 de ani în urmă. De-a lungul acestor ani am reușit să clădim o relație bună de prietenie.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Noiembrie 2019, ora: 03:53

Dezvăluiri ale fostului șef-adjunct al IGP, Gheorghe Cavcaliuc: Andrei Năstase mi-a propus să rămân în funcție, dar am refuzat

Dezvăluiri ale fostului șef-adjunct al IGP, Gheorghe Cavcaliuc: Andrei Năstase mi-a propus să rămân în funcție, dar am refuzat

Andrei Năstase i-a propus lui Gheorghe Cavcaliuc să rămână la minister, atunci când a venit la șefia MAI. Dezvăluirile au fost făcute de Cavcaliuc la emisiunea Zi de Zi, la Publika TV.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Noiembrie 2019, ora: 22:19

Regatul Unit: Două milioane de persoane vor să rămână și după BREXIT. 400.000 sunt români

Regatul Unit: Două milioane de persoane vor să rămână și după BREXIT. 400.000 sunt români

Peste 2.4 milioane de persoane s-au înregistrat pentru a obține noul statut de ședere în Marea Britanie. Un sfert dintre aceștia s-au înregistrat doar în luna octombrie. Peste 2.4 milioane de persoane s-au înregistrat pentru a obține noul statut de ședere...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Noiembrie 2019, ora: 22:12

Durerea de călcâie: cauze și remedii

Durerea de călcâie: cauze și remedii

Durerea de călcâie apare din ce în ce mai des și în majoritatea cazurilor nu este cauzată de o accidentare. La început poate fi de o intensitate redusă, dar este posibil să devină severă și să te împiedice să te miști liber. Durerea de călcâie...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Noiembrie 2019, ora: 21:58

Cele patru zodii pe care să nu le superi niciodată. Sunt dușmani de temut!

Cele patru zodii pe care să nu le superi niciodată. Sunt dușmani de temut!

Acești nativi nu suportă oamenii falși, trădătorii și mincinoșii, prin urmare vor deveni dușmani de temut când au de-a face cu astfel de persoane. Descoperă cele patru zodii pe care nu le superi niciodată: Taur Nativii din zodia Taur sunt toleranți și pot trece cu vederea...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Noiembrie 2019, ora: 21:48

Un băiat din Belgia a absolvit prima facultate la 9 ani și vrea să înceapa Medicina și un doctorat. Planurile lui Laurent

Un băiat din Belgia a absolvit prima facultate la 9 ani și vrea să înceapa Medicina și un doctorat. Planurile lui Laurent

Un copil supradotat din Belgia e pe cale să-şi ia diploma de licenţă la doar 9 ani. Laurent Simons studiază inginerie electrică la Universitatea Tehnologică din Eindhoven – un curs apreciat ca fiind foarte solicitant chiar şi de studenţii mai în vârstă. Laurent...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Noiembrie 2019, ora: 21:37

Laurențiu Duță, solistul 3 Sud-Est, a ajuns la spital cu hemoragie internă și esofagul perforat

Laurențiu Duță, solistul 3 Sud-Est, a ajuns la spital cu hemoragie internă și esofagul perforat

 Laurențiu Duță, solistul trupei 3 Sud-Est, a fost la un pas de moarte din cauza unei banale furculițe din plastic. Artistul a comandat mâncare la un hotel din Pitești, acolo unde era cazat. În timp ce mânca, furculița din plastic s-a rupt și o bucată ascuțită din...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Noiembrie 2019, ora: 21:33

Doi bărbați au fost inculpați pentru tentativa de asasinare a președintelui francez Emmanuel Macron

Doi bărbați au fost inculpați pentru tentativa de asasinare a președintelui francez Emmanuel Macron

Doi indivizi suspectaţi de implicare într-un plan de asasinare a preşedintelui Franţei, Emmanuel Macron, au fost inculpaţi vineri pentru activităţi teroriste, informează Mediafax.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Noiembrie 2019, ora: 21:32

A decedat Vladimir Hotineanu

A decedat Vladimir Hotineanu

 A decedat medicul Vladimir Hotineanu. Este „o pierdere imensă pentru întreaga comunitate medicală din Republica Moldova. Dumnezeu să îl odihnească în pace”, se arată într-un mesaj al Spitalului „Repromed”.

( ) Citeşte tot articolul

Eveniment 15 Noiembrie 2019, ora: 17:38

EVENIMENT /// Străini în noapte - Florin Piersic și Medeea Marinescu

EVENIMENT /// Străini în noapte - Florin Piersic și Medeea Marinescu

O piesă care a făcut istorie va fi repusă în scenă la Chișinău. Legendarul actor român Florin Piersic și inconfundabila Medeea Marinescu invită la spectacolul ”Străini în noapte”, în regia maestrului Radu Beligan.

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)