Trei bărbați din raionul Orhei au decedat în timp ce curățeau o fîntână

publicat în Actualitate pe 27 Iunie 2016, 09:37

Trei bărbați din satul Chiperceni, raionul Orhei, și-au pierdut viața duminică, după ce au coborît într-o fîntînă să o curețe, în interiorul căreia era instalată și o motopompă, a anunțat Serviciul Protecției Civile și Situațiilor Excepționale /SPCSE.

Potrivit Serviciului de presă al SPCSE, cel mai probabil victimele s-au intoxicat cu gaze toxice acumulate de la funcționarea motopompei.

„O echipă din cadrul Direcției situații excepționale Orhei a intervenit la fața locului împreună cu o ambulanță. Cei trei bărbați, cu vîrste cuprinse între 32 și 46 de ani, au coborît într-o fîntînă, cu o adîncime de 10 metri pentru a o curăța, în interiorul căreia era instalată și o motopompă. Peste puțin timp bărbații nu au mai dat semne de viață, iar vecinii au alertat serviciile de urgență”, se menționează într-un comunicat al instituției.

Salvatorii au sustras victimele din interiorul fîntînei în 20 de minute și au încercat să le resusciteze, însă fără rezultat. Peste aproximativ o oră, medicii au constatat decesul persoanelor.


Timpul.md