Ultima oră

Trei tineri înjunghiaţi şi o femeie lovită cu toporul în cap

Medicul-coordonator al Serviciului de Urgenţă din capitală, Anatol Proca, a comunicat pentru Info-Prim Neo, că incidentul s-a petrecut în jurul orei 21.00 pe strada Independenţei. Cei trei tineri îşi aşteptau un prieten, când au fost înconjuraţi de un grup agresiv de aproximativ 10 tineri, care i-au luat la bătaie. Rezultatul a fost unul trist pentru cei trei. Un băiat, de 18 ani, s-a ales cu o plagî penetrantă de cuţit în apropierea cordului, altul, de 19 ani, cu o plagă penetrantă de cuţit a abdomenului cu lezarea organelor interne şi şoc hemoragic, şi al treilea, de 19 ani, cu plagă penetrantă de cuţit în regiunea lombară. Toţi trei au fost internaţi la Spitalul de Urgenţă.

Un tânăr, de 30 de ani, din comuna Bubuieci, care era în proces de ceartă cu soţia sa, şi împlântat cuţitul în abdomen cu scop de sinucidere. A fost nevoie de o intervenţie chirgicală urgentă.

Certa între doi cumnaţi a finalizat cu traumatizarea femeii, de 29 de ani, lovită de cumnatul ei cu un topor în cap. Din fericire, toporul a ricoşetat, astfel că femeia s-a ales cu o plagă în regiunea parietală şi comoţie cerebrală.

O familie din 3 membri, inclusiv o fată, de 12 ani, dar şi un bărat, de 36 de ani, domiciliat pe altă adresă, s-au intoxicat cu ciuperci proaspete culese în pădure şi preparate la domiciliu. Toţi patru sunt internaţi la spital.

Duminică şi în noptea spre luni, Serviciul de Urgenţă din capitală a înregistrat 685 de solicitări, inclusiv la 87 cazuri de infecţii virale acute, 71 cazuri de traumatisme şi 5 ictusuri cerebrale.

Sursa: Info-PrimNeo

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *