Actualitate

Trucuri de frumuseţe ciudate care chiar funcţionează

Poţi apela cu încredere la aceste trucuri de frumuseţe, căci ele chiar funcţionează cu adevărat! Deşi par bizare, rezultatele oferite sunt minunate, aşa că te poţi încrede în trucurile pe care ţi le prezentăm mai jos.

1. Pentru a evita petele, ţine o lingură de pastic sub gene atunci când te dai cu rimel. În acest mod excesul de produs va ajunge pe lingură şi nu va curge de pe genele tale imediat ce te-ai machiat.

2. Ai ochii umflaţi şi roşii? Taie câteva felii subţiri de cartofi şi ţine-le sub ochi timp de 10 minute. Vei vedea că acest remediu natural face minuni!

3. Dacă părul tău are nevoie de un tratament intens de hidratare, tot ce trebuie să faci este să apelezi la maioneză. Da, este foarte ciudat, însă femeile care au încercat acest truc nu ar mai renunţă acum la el. Aplic-o pe lungimea părului şi las-o să acţioneze 20 de minute, după care spală-te bine.

4. Dacă vrei că buzele tale să aibă un volum nemaipomenit, trebuie să amesteci puţină boia iute cu câteva picături de ulei de cocoş. Masează buzele cu acest amestec şi vei stimula circulaţia din această zona, iar buzele tale vor creşte instant.

5. Dacă vrei o piele fină după ce te-ai epilat, trebuie să înlocuieşti gelul de dus cu balsam de par. Acesta îţi va oferi o piele strălucitoare, catifelată, de invidiat!

6. Ai părul gras? Pudra de talc te poate ajută atunci când nu ai timpul necesar să te speli pe cap. Aplică o cantitate mică la rădăcina şi apoi trece-ţi de câteva ori peria prin par. Tâlcul absoarbe uleiurile în exces de la nivelul scalpului şi împrospătează orice coafură.

7. Pune un strop de ulei esenţial de levănţică pe peria pentru par dacă vrei să laşi în urmă ta un parfum plăcut şi discret.

sursă teotrandafir.com

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *