Astăzi 19 Septembrie 2018, Miercuri - Ultima actualizare la ora 11:06
Abonamente

Tendințe 1 Iulie 2012, ora 07:10

Trucuri deco pentru o cameră optimistă

Marime Font

 
 
 

Un design de interior ingenios poate transforma o cameră care nu transmite nimic într-una care să-ţi dea o stare de bine.

Fii îndrăzneaţă. Chiar dacă eşti tentată să creezi un spaţiu cât mai „curat”, e mai bine să îndrăzneşti şi să-ţi personalizezi camera cât mai mult, fără a exagera însă. Iată o idee: înrămează şi grupează câteva imagini care spun ceva despre tine. E mai bine aşa decât să cumperi mai multe copii ale unor tablouri celebre şi să umpli un perete cu ele.

Simte-te bine
. Un mix de texturi pot transforma un spaţiu „plat” într-unul dinamic şi jucăuş. Plus că te vei simţi mult mai confortabil stând pe canapea.În mişcare!
Anumite imprimeuri (buline, zigzaguri) dau impresia de mişcare şi eliberează energie. Foloseşte-le în tandem pentru a revigora atmosfera încăperii. Ba chiar le poţi combina cu un obiect care se mişcă, un candelabru, de exemplu.Pune în valoare amintirile. Pentru a te simţi imediat mai bine, înconjoară-te de obiecte de suflet, cum ar fi vazele sau farfuriile din ceramică pe care le-ai colecţionat de prin călătoriile în care ai fost de-a lungul timpului.

Să iasă soarele... în sufragerie. Culorile calde precum roşu, galben sau portocaliu emană vibraţii pozitive care îţi pun sângele în mişcare şi te fac să te simţi mai veselă şi mai optimistă.

Silvia Ursu

Timpul Suplimentul Femeia

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Istorie 18 Septembrie 2018, ora: 19:33

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut”

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut” Din editia print

Un reportaj al ziarului „Ardealul (Transilvania)” despre prima ședință a parlamentului Basarabiei, care în 1918 a votat Unirea cu România Continuăm publicarea materialului „Dare de seamă asupra primei ședințe a Sfatului Țării din 21 noiembrie 1917”,...

( ) Citeşte tot articolulEditorial 17 Septembrie 2018, de Silviu Tănase

Cât de mult ne urăsc!

14 septembrie 2018, Ziarul TIMPUL

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 16 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

România ar putea juca un rol important în reconstrucţia Siriei

Siria a cunoscut cea mai complexă criză dintre statele lovite de Primăvara Arabă, afundându-se într-un război civil care a opus regimul de la Damasc şi forţele rebele, alături de care s-au adăugat pe parcurs alte grupări din afara ţării.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 13 Septembrie 2018, de Dan Nicu

O tragedie uitată – Cehoslovacia anului 1968

În a doua jumătate a lunii august, Europa a marcat 50 de ani de la invadarea Cehoslovaciei de către trupele URSS şi ale altor state din blocul sovietic.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 12 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Caritate sau reclamă?

Ori mai degrabă aș spune că ambele. Și când spun acest lucru, o fac cu convingerea că reclama va fi condiționată cu timpul de caritate.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 11 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

Zece ani de la războiul ruso-georgian. Cauze și efecte

În această săptămână, s-au împlinit zece ani de la războiul ruso-georgian, care a condus la apariția a două noi conflicte înghețate în Regiunea Extinsă a Mării Negre: Abhazia și Osetia de Sud, recunoscute ca state independente, cu precădere, de către Federația Rusă. 

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 10 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

27 de ani

A mai trecut un an de la declararea independenței. Unii dintre noi au sărbătorit, au ţinut discursuri, au dansat, au mers la concerte. De parcă totul ar fi fost minunat. 27 de ani de dezamăgiri.

() Citeşte tot articolul

Editorial 10 Septembrie 2018, de Constantin Tănase

Tata cu trei feciori

Nu știu de ce, poate de-atâta că vine sezonul rece, când moldovenii (etnicii români), dârdâind de frig, revin la îndeletnicirea lor milenară – crearea folclorului – poate pentru că s-au întors deputații din vacanță și reîncepe sezonul fierbinte,...

() Citeşte tot articolul

 

 


Cele mai citite articole Timpul.md