Tendințe

Trucuri deco pentru o cameră optimistă

Fii îndrăzneaţă. Chiar dacă eşti tentată să creezi un spaţiu cât mai „curat”, e mai bine să îndrăzneşti şi să-ţi personalizezi camera cât mai mult, fără a exagera însă. Iată o idee: înrămează şi grupează câteva imagini care spun ceva despre tine. E mai bine aşa decât să cumperi mai multe copii ale unor tablouri celebre şi să umpli un perete cu ele.

Simte-te bine
. Un mix de texturi pot transforma un spaţiu „plat” într-unul dinamic şi jucăuş. Plus că te vei simţi mult mai confortabil stând pe canapea.



În mişcare!
Anumite imprimeuri (buline, zigzaguri) dau impresia de mişcare şi eliberează energie. Foloseşte-le în tandem pentru a revigora atmosfera încăperii. Ba chiar le poţi combina cu un obiect care se mişcă, un candelabru, de exemplu.

Pune în valoare amintirile. Pentru a te simţi imediat mai bine, înconjoară-te de obiecte de suflet, cum ar fi vazele sau farfuriile din ceramică pe care le-ai colecţionat de prin călătoriile în care ai fost de-a lungul timpului.

Să iasă soarele… în sufragerie. Culorile calde precum roşu, galben sau portocaliu emană vibraţii pozitive care îţi pun sângele în mişcare şi te fac să te simţi mai veselă şi mai optimistă.

Silvia Ursu

Timpul Suplimentul Femeia

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *