Frumusețe

Trucuri pentru păstrarea siluetei

Energia care deborda în zilele însorite este acum destul de greu de regăsit. Odată ajunse acasă de la serviciu, parcă ne este destul de greu să ne mobilizăm pentru a mai ieşi în oraş, cu atât mai mult să ne mobilizăm şi adunăm forţele pentru a face mişcare. Din contră, avem tendinţa de a sta foarte mult în faţa televizorului, căutând astfel o bine meritată odihnă după orele de program. Şi cum tentaţia de a avea la îndemână o gustare este destul de mare, „Femeia” îţi propune unele sfaturi care te vor ajuta să nu pui câteva kilograme în sezonul rece, asta în cazul în care nu îţi place să faci mişcare. Iată ce trebuie să faci dacă vrei să îţi păstrezi silueta:

Pentru a reduce senzaţia de foame, care te doboară ori de câte ori ajungi acasă, poţi consuma apă fierbinte cu aproximativ 10 minute înainte de a lua masa. Pofta de mâncare ţi se va reduce! Dacă eşti gurmandă şi ai tendinţa de a face excese alimentare la masă, poţi scăpa de această problemă consumând un pahar de apă fierbinte înainte de a mânca şi unul după masă, în care se stoarce o lămâie.

Bananele conferă rapid o senzaţie de saţietate şi sunt mai sărace în calorii decât alte gustări pe care le ronţăim între mese. Când ţi-e poftă de dulciuri, consumă acest fruct, care nu e doar agreabil la gust, dar este mult mai sănătos decât orice produs de cofetărie. Banana conţine şi magneziu atât de necesar pentru echilibrul organismului.

Dacă vrei să nu ai poftă de mâncare… seara poţi să bei două căni de ceai fierbinte. Acestea păcălesc apetitul şi te ajută să iei doar o cină frugală. Ceaiul are efect diuretic, provocând eliminarea toxinelor din organism. În timpul zilei se recomandă ceaiul verde şi de soc, dacă vrei să slăbeşti.

Tărâţele de grâu reprezintă o dietă care dă rezultate excelente în combaterea obezităţii. Gustul nu este tocmai plăcut, dar sunt extrem de sănătoase. Cura cu tărâţe se introduce treptat în dietă. Într-o primă fază se servesc câte două linguriţe de trei ori pe zi, înainte de masă. Acestea uşurează procesul de digestie şi taie pofta de mâncare. După 15 zile, tărâţele se asociază cu o cană de ceai verde sau apă caldă înainte de masă, care fac să dispară senzaţia de foame.

Oţetul de mere este campionul curelor de slăbire. Dimineaţa, la trezire, bea un pahar de apă în care ai amestecat două linguriţe de oţet de mere. Taie pofta de mâncare şi stimulează pierderea în greutate.

Timpul Suplimentul Femeia
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *