Frumusețe

Trucuri simple pentru a scoate guma de mestecat din păr

– Pentru început, foloseşte gheaţă. Pune gheaţa într-o pungă mică de plastic sau pune-o direct pe porţiunea de păr care a fost acoperită de gumă. Ţine gheaţa pe păr până când acesta începe să îngheţe. Când părul este suficient de rigid, începe să scoţi guma, bucată cu bucată dacă este necesar. Acest proces necesită ceva bucăţi de gheaţă şi destul timp. Fii răbdător. După ce guma este îndepărtată, foloseşte şampon că să scapi de reziduurile rămase.

– Dacă trucul cu gheaţa nu dă rezultate, încearcă untul de arahide. Ia o bucată mare de unt şi aplică pe zona afectată. Ia un pieptene dințat şi începe trăgând pieptenele în jos până la vârful părului. Uleiurile din untul de arahide o să doboare guma şi o vor face să se lichefieze. Acest proces poate fi de asemenea unul de durată. Încă o dată, fă-ţi timp şi fii răbdător. După ce vei înlătura gumă, spală părul copilului.

– Mai sunt şi alte substanţe care pot fi folosite în locul untului de arahide pentru a înlătura gumă din păr. Toate vor avea acelaşi rezultat. Poţi folosi ulei pentru gătit, vaselină, alcool sau chiar WD-40. Fii atent cu WD-40. Nu îl aplica direct pe păr. Pune puţin în palme şi freacă guma. Din nou, spală părul copilului complet după ce aplici oricare dintre aceste produse. Ar putea fi necesare mai multe spălări până acestea vor fi îndepărtate complet.

– O ultima soluţie pe care ai putea s-o încerci este bicarbonatul de sodiu. Fă o pastă din bicarbonat şi apă. Pune pastă pe părul acoperit de gumă, şi lasă-l aşa în jur de 20 de minute. Asta funcţionează mai bine dacă înfăşori părul copilului într-un prosop. Clăteşte şi repetă procesul dacă este necesar. Sperăm că aceste trucuri să te ajute să îndepărtezi gumă din părul copilului tău.

Sursa: aflacum.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *