Actualitate

Turkish Airlines îţi restituie 50% din costul biletului de avion dacă mergi la tratament în Turcia

Oferta a venit în urma cererii crescute a pacienților străini pentru tratamente medicale. Din Republica Moldova peste 300 pacienți anual apelează la serviciile medicale ale clinicilor din Istanbul, printre care sportivi de performanță și vedete. Campania de compensare a unei parți din costul biletelor de avion a fost elaborată cu suportul Guvernului Turciei și Companiei Turkish Airlines.

La Chișinău a fost semnat parteneriatul dintre Reprezentanța Turkish Airlines, compania cu cele mai multe destinații de zbor din lume și cea mai mare rețea de spitale private din Turcia, Acibadem Hospitals Group.

Astfel pacienții care vor opta pentru tratament în Turcia în rețeaua de spitale Acibadem, la întoarcerea în țară li se va returna 50% din costul biletelor de avion.



Despre Turkish Airlines

Inființată în 1933, cu o flotă de cinci aeronave, membru Star Alliance, Turkish Airlines este o companie aeriană de 4 stele, astăzi cu o flotă de 297 aeronave care efectuează zboruri către 279 destinații din întreaga lume dintre care 231 internaționale și 48 domestice. Conform sondajului Skytrax din 2015, Turkish Airlines a fost aleasă "Cea mai bună companie aeriană din Europa" pentru al cincelea și "Cea mai bună companie aeriană din Europa de Sud" pentru al șaptea an consecutiv. După ce a câștigat în 2010 "Best Economy Catering Service" din lume, în 2013 "Best Business Catering Service" din lume, și în 2014 "Best Business Catering Service" din lume, Turkish Airlines a fost premiată în acest an cu premiile “Best Business Class Lounge Dining” și "Best Business Airline Lounge" reieșind din sondajele Skytrax. Mai multe informații despre Turkish Airlinespot fi găsite pe www.turkishairlines.com

Despre Acibadem Hospitals Group

Acibadem este cel mai mare și cel mai apreciat furnizor privat de servicii de sănătate din Turcia încă din 1991. Grupul deține 18 spitale generale și 13 clinici ambulatorii. Acibadem este un centru de referință pentru multiple tratamente complexe ce implică tehnologii ultra modern și experiență vastă. Grupul furnizează servicii complete de diagnostic și tratament, având o echipă de profesioniști de top în domeniul medical, tehnologii de ultimă generație, infrastructură modern și servicii medicale acreditate de JCI (Joint Comission International). Mai multe informații despre Clinicile Acibadem pot fi găsite pe www.acibademinternational.com

Contacte Turkish Airlines în Moldova

Reprezentanța “Turk Hava Yollari S.A.” în RM

Adress: Chisinau, M. Varlaam 63/23

Phone: +373 22 810380

Fax: +373 22 810388

E-mail: tkkivmarketing@thy.com | tkkivsales@thy.com | kivops@thy.com

http://www.turkishairlines.com

Contacte Reprezentanța Aciabadem Hospitals Group în Moldova

Acıbadem Healthcare Group International Relations Department

Address:   Chisinau, Bucuresti 79/11

GSM:      +373 60 999 144

Phone:   +373 22 876568

Fax:        +90 216 340 77 10

E-mail:    vitalie.sitari@acibadem.com.tr

http://www.acibadem.com.ro/

http://www.facebook.com/AcibademMoldova

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *