Astăzi 19 Februarie 2018, Luni - Ultima actualizare la ora 08:20
Abonamente

Actualitate 25 Septembrie 2017, ora 10:02

ULTIMA ORĂ: Mai multe curse aeriene au fost reținute din cauza ceţii

Marime Font

Mai multe curse aeriene au fost reținute astăzi din cauza ceţii dense, care s-a lăsat în dimineața zilei asupra Aeroportului Internaţional Chişinău, relatează MOLDPRES.

Serviciul informaţii de la aeroport a precizat pentru agenție că din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, cursele spre Sankt Petersburg, Verona și Roma vor decola cu o întârziere de câteva ore.

În acelaşi timp, există întârzieri de mai multe ore la aterizarea curselor din Bucureşti, Instanbul, Sankt Petersburg, Roma și Verona.Totodată, reprezentanți ai Aeroportului Internaţional Chişinău au specificat pentru MOLDPRES că din cauza condițiilor meteo nefavorabile cursa Dublin a fost redirecționată spre Aeroportul din București.

Solicitat de agenție, șeful Centrului prognoze meteorologice din cadrul Serviciului Hidrometeorologic de Stat, Ghenadie Roșca, a specificat că ceața se va dispersa complet la orele amiezii, odată cu apariția soarelui. „În prezent, analizăm prognoza pentru următoarele zile pentru a stabili dacă vom avea ceață pe parcursul acestei săptămâni”, a spus Roșca.

Potrivit meteorologilor, astăzi se prevede cer variabil. Pentru următoarele zile sunt prognozate temperaturi minime de până la plus 7 grade Celsius, noaptea, în nordul ţării, și maxime de până la plus 24 grade Celsius, ziua, în sudul ţării. 

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi


Editorial 14 Februarie 2018, de Moni Stănilă

Credința și minunile (III)

Legătura dintre vindecare și credință este una foarte puternică, dar are loc în plan spiritual. Credința vie și lucrătoare duce la vindecarea sufletului nostru, la sănătatea duhovnicească. Nu întotdeauna și la cea trupească, cum ne place să credem.

() Citeşte tot articolul

Constantin Tănase 14 Februarie 2018, de Constantin Tănase

„Azilul singuraticilor”, fragment din cartea „Groapa cu lei”, 2014

Există un paradox, care doar aparent e paradox: omul, fiind sută la sută ființă socială, care „înnebunește” în singurătate în aceeași măsură în care are nevoie de parteneri sociali. Cândva eram și eu înclinat să cred că singurătatea e apanajul,...

() Citeşte tot articolul

Editorial 14 Februarie 2018, de Moni Stănilă

Accesul la literatură

Întotdeauna mi s-a părut nedrept că literatura își croiește mai greu drumul prin lume decât arta plastică, pentru că – spre deosebire de cea din urmă – are nevoie de traducere. Și cu cât e mai săracă țara, cu atât mai puține sunt căile de acces la literatura...

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 13 Februarie 2018, de George Simion

Igor cel Fără de Țară

Chiar în aceste zile și în săptămânile și lunile, care vor urma, R. Moldova se unește cu România, comună cu comună, localitate cu localitate, om cu om. 

() Citeşte tot articolul

Editorial 13 Februarie 2018, de Răzvan Munteanu

(I)logica rusă

Tensiunile dintre NATO și SUA, pe de-o parte, și Federația Rusă, pe cealaltă parte, ating, din păcate, cote din ce în ce mai ridicate, fiind evident că asistăm la cea mai rece relație pe axa Washington-Moscova, de după căderea Zidului Berlinului.

() Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Decembrie 2017, de Marin Basarab

Domnule Jereghi, ne așteptam să turnați filme, nu să vă turnați colegii

„Noi îl mustrăm întotdeauna pe tovarășul Stalin, și da, cu siguranță o merită. Însă eu vreau să întreb – cine a scris 4 milioane de denunțuri?” (Serghei Dovlatov)

() Citeşte tot articolul

Editorial 18 Decembrie 2017, de Octavian Țâcu

Dosarul Centenarului (V): Sfatul Țării în polemica dintre Ioan Pelivan și Pavel Miliukov

Spuneam în articolul precedent dedicat problemei legitimității Sfatului Țării la Conferința de Pace de la Paris (1919), că unul din cei mai importanți și înflăcărați apărători ai intereselor Basarabiei a fost Ion Pelivan.  

() Citeşte tot articolul