Un angajat al Administrației Naționale a Penitenciarelor, implicat într-un accident grav la Orhei. Era în stare de ebrietate la volan // VIDEO

publicat în Actualitate pe 24 Mai 2018, 12:42

Un angajat la Administrația Națională a Penitenciarelor a fost implicat într-un accident, la Orhei. Două mașini au fost grav avariate, după ce s-au lovit frontal. Potrivit celuilalt șofer implicat în accident, vinovat de tot s-ar face functțonarul de la ANP. Acesta conducea în stare de ebrietate și a intrat frontal în mașina sa, susține celălalt conducător auto, implicat în accident. Administrația ANP a deschis o anchetă internă pe acest caz.

Potrivit poliției, totul a avut loc acum două zile la ieșire din orașul Orhei. Responsabilii de la Administrația Națională a Penitenciarelor s-au autosesizat.

Oleg Pantea, purtător de cuvânt ANP: "În contextul informaţiilor apărute în presă despre un angajat al sistemului penitenciar aflat în stare de ebrietate, care a provocat un accident rutier, Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP) vine cu următoarele precizări:

Pe cauza data ANP s-a autosesizat ieri, 23 mai curent, fiind iniţiată tot atunci o anchetă de serviciu în acest sens.

Investigaţiile se desfăşoară în colaborare cu Inspectoratul de Poliţie Orhei.

Rezultatele anchetei de serviciu vor fi făcute public imediat după finalizare.

Conducerea Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor vine cu un apel către toţi angajaţii sistemului penitenciar: „Nu vom tolera astfel de comportamente ale funcţionarilor din penitenciare, care nu respectă deontologia, moralitatea şi atitudinea respectuoasă faţă de comunitate”.

Iată ce a scris celălalt șofer implicat în accident: