Ultima oră

Un avion în care se aflau jurnalişti acreditaţi la CM a aterizat de urgenţă lângă Johannesburg

"După decolare, echipajul a realizat că există o problemă la una din roţi. Ei au petrecut aproximativ o oră în aer, făcând cercuri în jurul aeroportului pentru a încerca să rezolve problema. Nu au reuşit aşa că au decis să aterizeze fără roţi", a spus Mike Christoph, un oficial al micului aeroportului internaţional din Lanseria, nord-vest de Johannesburg.

Nicio persoană nu a fost rănită în timpul acestei aterizări forţate şi pasagerii au părăsit avionul prin ieşirea de urgenţă.

Avionul, plecat de la Johannesburg, în jurul orei locale 10.00, cu 16 oameni la bord, dintre care 14 jurnalişti ai postului de televiziune Al Jazeera (Qatar), ar fi trebuit să ajungă la Polokwane pentru jocul Algeria – Slovenia, din grupa C de la Cupa Mondială.

Aeroportul din Lanseria a fost închis timp de câteva ore pentru a îndepărta aeronava de pe pistă . Traficul urmează să fie reluat după-amiază, ceea ce va permite actorului John Travolta, a cărui plecare la bordul avionului său e programată duminică seară, să-şi respecte calendarul. Actorul a ajuns, vineri, la Johannesburg pentru debutul Cupei Mondiale la bordul avionului personal.

Sursa: Mediafax 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *