Ultima oră

Un bărbat din Anenii Noi a fost violat şi omorât în bătăi

Potrivit Ministerului Afacerilor Interne, incidentul a avut loc, joi seara, în satul Gura Bâcului, transmite Info-Prim Neo.

Poliţia fost sesizată de vecinii casei unde a avut loc crima, care au auzit strigăte puternice. Deplasându-se la faţa locului, oamenii legii au depistat într-o odaie cadavrul unui bărbat de aproximativ 50 de ani. Aceasta avea pe suprafaţa corpului semne vizibile de moarte violentă, sub formă de lovituri cu un obiect dur. Decedatul mai avea şi pantalonii traşi până la genunchi.

În casă se mai aflau cinci persoane printre care stăpânul, de 55 de ani, doi amici de-ai săi, de 55 şi 54 şi de ani, fiul proprietarului, de 23 de ani, şi concubina acestuia, de 20 de ani. Audiaţi de poliţie, aceştia au declarat că victima a încercat să întreţină raport sexual cu consoarta fiului, iar aceştia apărând-o şi, fără ca să vrea, l-au ucis în bătăi pe presupusul agresor.

Ancheta a arătat însă că victima a fost adusă în casă de fiul proprietarului. Tânărul a recunoscut ulterior că l-a întâlnit pe necunoscut în sat, iar în urma unui conflict l-a luat la bătaie şi l-a târât până acasă. Poliţia a mai constatat că bărbatul a fost luat la pumni şi de tatăl tânărului şi cei doi musafiri din casă. Forţele de ordine au stabilit că defunctul a fost ucis cu o buturugă din lemn, cu care a fost şi violat în forme perverse. Lăsat să zacă fără suflare pe pat, acesta a fost găsit de sora gazdei care a şi strigat să audă vecinii. Pentru a fugi de pedeapsă suspecţii au inventat istoria cu tentativa de viol a tinerei.

În prezent cei 4 suspecţi sunt cercetaţi penal pentru omor intenţionat. Aceştia riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de până la 25 de ani sau detenţie pe viaţă.  

Sursa: Info-Prim Neo

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *