Moldova

Un businessman anonim i-a oferit un apartament judocanului Sergiu Toma

Cadoul îi este oferit de un om de afaceri pentru succesul de la Campionatul Mondial de la Paris (21-27 august 2011). 

Sergiu Toma va primi al doilea apartament pentru succesele sale la competiţiile internaţionale. Preşedintele federaţiei de judo, Veaceslav Manolache, a precizat că imobilul este oferit de un om de afaceri care a dorit să-şi păstreze anonimatul. 

Oficialul a specificat că apartamentul cu doua camere, oferit lui Sergiu Toma pentru medalia de argint obţinută la Campionatul European din anul trecut, va rămâne în gestiunea federaţiei, iar cine va obţine o medalie la Europene, Mondiale sau Jocurile Olimpice va intra în posesia lui. 

După ce a cucerit medalia de bronz în august la Paris, Sergiu Toma îndeplineşte toate condiţiile de a se califica la Jocurile Olimpice de la Londra în 2012. Preşedintele federaţiei a şi promis că în caz de succes la acest turneu, sportivul va primi în dar o maşină scumpă. 

"Acum urmează să muncesc cu eforturi sporite la antrenamente pentru a demonstra că nu zadarnic am constituit o echipă împreună cu antrenorii Vasile Colta, Ion Cujba, capabilă să se bată şi pentru o medalie olimpică", a declarat Sergiu Toma.

După Moldpres 

Referinţe:  Judocanul Sergiu Toma a primit undă verde spre Jocurile Olimpice de la Londra

Sergiu Toma a devenit vicecampion european la judo

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *