Actualitate

Un camerunez a încercat să iasă din R. Moldova cu ACTELE altei persoane

În seara zilei de 21 august curent, în punctul de trecere Leușeni, s-a prezentat pe sensul de ieșire din țară un microbuz de rută regulată „Chișinău-București”. În timpul verificării documentelor de călătorie, polițistulului de frontieră i-a trezit suspiciuni o carte de identitate, eliberată de autoritățile olandeze, și anume persoana din fotografia aplicată în document cu cea aflată în punctul de trecere aveau vizibile diferențe în trăsăturile feței. În acest sens, călătorului i-a fost solicitat să prezinte și alte documente ce ar putea demonstra identitatea acestuia.

Urmare a controlului suplimentar, polițiștii de frontieră au stabilit că este vorba despre un cetățean al Camerunului de 33 de ani, solicitant de azil în R. Moldova.

La fel, din cercetările preliminare s-a aflat că tânărul de îndată cum a făcut rost de cartea de identitate olandeză, prin intermediul unei cunoștințe, a încercat să traverseze frontiera de stat, gândind că șiretlicul nu va fi deconspirat.

În prezent, angajații Poliției de Frontieră continuă cercetările în vederea elucidării circumstanțelor și luării măsurilor legale ce se impun.

Timpul.md
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *