Actualitate

Un controversat om de afaceri l-a omorât pe fratele comisarului din Nisporeni

Martorii spun că Adrian Nichifor, aflat în stare de ebrietate, a intrat în bar in jurul orelor 4 dimineața, înarmat cu un automat Kalașnikov şi a cerut ca toţi cei prezenţi să îngenuncheze. Iurie Pârlici a refuzat să facă acest lucru, iar Nichifor s-a înfuriat şi a tras în el cinci focuri de armă, rânindu-l mortal.

După ce a comis crima, atacatorul a fugit de la locul fapte. El a fost reţinut ieri de poliţie şi a fost transportat la izolatorul din Nisporeni. Nichifor este originar din Grozesti unde a venit de Pastele Blajinilor. Potrivit „Pro TV Chişinău” procurorii au depistat că el este posesorul cu acte în regulă a unui arsenal de tocmai 120 de arme de foc. Potrivit primarului oraşului Nisporeni, atacatorul era în relaţii foarte bune cu comisarul raionului şi îl cunoştea pe fratele acestuia pe care l-a omorât.

Victima, Iurie Pârlici, locuia la Moscova şi a venit în vacanţa de Paşti la părinţii săi în Zberoaia, sat vecin cu Grozestiul.
Amintim că numele lui Adrian Nichifor este legat de scandalul „Victoriabank” şi Victor Ţurcanu. El a fost cel care a declarat că fostul preşedinte al băncii Victoriabank şi avocatul Dorel Ţurcanu i-ar fi cerut 15 mii de euro pentru obținerea unui credit. De asemenea fratele lui Adrian, Leonid Nichifor l-a acuzat că ar fi pus la cale asasinarea sa pentru a pune mâna pe afacerile deținute împreună. Acum trei ani, Adrian Nichifor a accidentat mortal un bătrân pe stradă, iar dosarul său aşa şi nu a mai fost finalizat.

Sursa: Timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *