Femeia

Un detaliu

Este un detaliu care o măguleşte, dar pe care eu tot îl uit. Oricât de mult mi-ar plăcea o femeie, nu sunt capabil să fac această simplă remarcă. Simplă pentru mine, dar importantă pentru ea… Rămas, uneori, fără glas şi privind-o admirativ, nu reuşesc să articulez cele câteva cuvinte.
Este, bineînţeles, vorba de nevoia ei de a fi admirată, de a fi scoasă din contextul celorlalte femei, o modalitate prin care să se simtă specială pentru cel care o doreşte. O fi oare timiditatea de vină pentru incapacitatea mea de a articula un detaliu care-şi face apariţia uneori în momentele cele mai nepotrivite?..

De ce simt femeile nevoia de a li se confirma în repetate rânduri că sunt frumoase, nu ştiu, dar, dacă este important pentru ele, la fel ar trebui să fie şi pentru noi. Şi aşa, la cât de nepăsători ne dovedim a fi după o perioadă, măcar atât să facem.

…Culmea, am întâlnit cea mai frumoasă femeie, care s-a aşezat la aceeaşi masă cu mine, dar nu am reuşit să-i spun că este pur şi simplu… Perfectă. 

www.umbluliber.com 
Sursa: Timpul Suplimentul Femeia

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *