Timpul Local

Un mai de neuitat cu ORANGE MUZIC

Surprizele magnifice de la ORANGE au intrecut orice asteptare! Desigur, operatorul de telefonie mobila este deja parte din viata noastra si nu doar sub aspectul comunicarii rentabile sau a investitiilor in cei mai saraci oameni sau in institutii. ORANGE ne ofera acum un „mai muzical” de neuitat – cadouri de suflet cu vedetele indragite.

„De mai multi ani Compania ORANGE investeste intens in cei mai talentati tineri muzicieni din RM. Ne mandrim cu proiectele noastre de sustinere a interpretilor nostri apreciati acasa si peste hotare, precum Geta Burlacu, Dan Balan, Pavel si Cleopatra Stratan, trupa „Studio ONE”. A devenit o traditie ca sub egida ORANGE sa fie organizat prestigiosul Festival de muzica pop „Chipuri de prieteni”. Remarcabilele spectacole ale starurilor Goran Bregovic si Cesaria Evora, aduse in RM de ORANGE, vor ramane inca mult timp in memoria publicului nostru”, a mentionat Ludmila Climoc, directorul general ORANGE.
Compania nu este doar un agent economic bine cotat in republica sau un factor de echilibru in societate prin actiunile sale umanitare, dar si un promotor al artei veritabile. ORANGE va sprijini in continuare talentele muzicale din RM.

Cu prilejul „Eurovision – 2009”, un show de zile mari la Chisinau

La 16 mai, in ziua finalei „Eurovision”, ORANGE ne ofera o surpriza: in Piata Marii Adunari Nationale, compania va instala un ecran mare, la care vom putea urmari in direct festivalul de la Moscova. Iar pana atunci, pe scena din centru se vor produce intr-un show cum rar se intampla la noi participantii la etapa de preselectie nationala „Eurovision”. De asemenea, vor evolua Natalia Barbu, Natalia Gordienco si Geta Burlacu, reprezentantele R. Moldova la editiile precedente ale prestigiosului festival.
Si asta nu e tot, spectacolul va culmina, cu focuri de artificii, cu efecte moderne de show, de care n-a mai avut Chisinaul. Fiti pe faza ca sa urmariti un eveniment artistic de elita, de nivel european, creat in baza celor mai recente show-tehnologii scenice know-how!

Nu rata!

Chiar si dupa finala, „Eurovision” va continua in R. Moldova. Un cadou inedit pentru toti melomanii va fi venirea, in premiera, la Chisinau, a „madmoasele blues” – a extraordinarei si inegalabilei Patricia Kaas, „regina” editiei „Eurovision-2009”. Concertul celebrei interprete din Franta va avea loc pe 22 mai, la ora 19.00, la Palatul National. Cantareata ne va bucura cu slagarele sale internationale, dar si cu piese din repertoriul sau mai recent. Surpriza mare e ca la concertul frantuzoaicei vor putea ajunge 50 clienti ORANGE, care vor obtine cate doua bilete, dupa ce vor deveni participantii competitiei „In cabaret cu Patricia Kaas”.
Pentru a participa la concurs trebuie sa expediati un SMS fara text la numarul scurt al concursului. Astfel va fi posibila inregistrarea in concurs. Apoi, participantul va primi prima intrebare cu trei variante de raspuns. Expediind raspunsul corect, el va obtine urmatoarea intrebare. Cu fiecare raspuns corect, va castiga puncte. Pentru a castiga premiul principal, trebuie sa acumuleze cat mai multe puncte.
Concursul se va desfasura intre 12 mai si 21 mai. Pentru toti clientii Abonament si utilizatorii PrePay costul unui SMS expediat este de 10,15 lei cu TVA.

Toata luna aplaudam vedetele preferate

Dupa show-ul „Eurovision”, melomanii vor avea parte de inca un cadou muzical. Pe 24 mai, ORANGE va organiza in Clubul „Buzz Time”, revenirea triumfala a trupei autohtone „Black Olives”. Aproape zece ani baietii s-au aflat in Marea Britanie, timp in care au avut numeroase concerte si turnee. Au realizat importante inregistrari la Studioul „Beatles Abbey Road” si iata-i ca se intorc in patrie… Cine arde de nerabdare sa afle mai multe informatii despre ei, poate accesa portalul Orange World.
Si apoi peste sase zile dupa concert, Compania ORANGE si Studio One & Friends vor prezenta arta cunoscutilor Dj Laila & Alisa in clubul „City”. Credeti-ne, veti avea momente de neuitat!

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *