Actualitate

Un microbuz cu moldoveni, implicat într-un grav accident în România. Două persoane au decedat

Este vorba despre o coliziune frontală între un autoturism şi un autotren. Sunt 9 victime, dintre care două decedate. Traficul este blocat pe ambele sensuri. Pe sensul dinspre Oradea spre Cluj este deviat pe DJ 108/I prin Tileagd înspre Poşoloacă. Pe sensul Cluj – Oradea, pe DJ764 până la intersecţia DJ 108/I.

Potrivit Centrului Info Trafic al Poliţiei Române, accidentul s-a petrecut după ce şoferul microbuzului s-a angajat într-o depăşire, intrând în impact frontal cu autocamionul. Apelul la 112 a fost înregistrat în jurul orei 6.20. Oamenii mergeau la muncă în Cehia. În urma impactului, conducătorul auto şi un pasager şi-au pierdut viaţa.

„În dimineaţa zilei de joi, ISU Crişana a fost sesizat prin 112 cu privire la producerea pe DN1 a unui accident pe raza localităţii Uileacu de Criş, eveniment soldat cu 9 victime, aflate într-un microbuz şi un autotren. Pentru salvarea victimelor, la faţa locului au fost mobilizate de urgenţă cinci echipaje de pompieri militari din cadrul Staţiei Aleşd şi Detaşamentului 1 Oradea, care au intervenit cu autospeciala transport victime multiple, autospeciala de descarcerare grea, autospeciala de descarcerare uşoară, autospeciala de lucru cu apă şi spumă şi o ambulanţă de tip B2. A mai intervenit echipajul de Terapie Intensivă al SMURD Oradea şi trei echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean”, a precizat pentru BIHOREANUL maiorul Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt al ISU Crişana.

Din cele 7 persoane rănite care au fost transportate la spital, una se află în stare gravă, iar alte şase prezintă diverse contuzii şi leziuni mai uşoare. Potrivit unui comunicat transmis de ISU Crişana, în microbuz se aflau opt persoane, toate din Republica Moldova. Dintre acestea, două au murit. Celelalte şapte victime, între care şi o persoană din TIR, transportate la spital, au vârste cuprinse între 19 şi 50 de ani. E vorba de şase bărbaţi şi o femeie.

http://unica.md/

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *