Actualitate

Un miliardar austriac isi scoate vila la loterie

Miliardarul austriac Karl Rabeder scoate la loterie o vila din muntii Alpi, in valoare de un milion si jumatate de euro, ca sa faca rost de bani pentru proiectele sale umanitare. La varsta de 47 de ani, Rabeder a ajuns la concluzia ca banii pot aduce fericirea si in alte situatii decat atunci cand sunt cheltuiti in scopuri personale.

In urma cu un an si jumatate, milionarul austriac a infiintat o fundatie denumita “Microcreditul meu”, prin care strange fonduri ca sa ofere credite saracilor din America Centrala si de Sud. Proiectul s-a nascut in timpul unor calatorii in tari din zona, cand austriacul a fost uimit de conditiile vitrege in care traiesc unii oameni. Pentru a strange fonduri pentru organizatia sa umanitara, Karl Rabeder si-a scos la loterie vila din Valea Inn-ului. Cei care vor sa participe la marea extragere pot, pana pe 28 februarie, sa cumpere bilete in schimbul a 99 de euro, de pe site-ul www.luxusvillatirol.at. Vila are o suprafata de 320 de mp plus 2700 de mp de teren.

“ Am realizat in urma expeditiilor noastre din America de Sud ca sunt foarte multi oameni saraci, care sunt asa nu din vina lor, ci pentru ca s-au nascut acolo, mai bine zis in alt loc decat Europa. I-am ajutat pe unii dintre ei oferindu-le sume mici de bani pentru a-si deschide propriile afaceri. Peste un an, cand ne-am intors, spre surprinderea noastra ne-am primit banii inapoi. Prin urmare, am experimentat ca sistemul de micro credite functioneaza”, a declarat antreprenorul, Karl Rebeder.

?inand cont de legile statului austriac, doar cetatenii Uniunii Europene se pot inscrie in cursa pentru castigarea vilei.

Sursa: Money.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *