Actualitate

Un obiect MISTERIOS a fost observat pe cer deasupra Rusiei

Ceea ce a fost vizibil pentru locuitorii din regiunea Yamalo-Nenets a fost un glob uriaş de lumină, care a apărut deasupra pădurii şi a părut chiar că devine mai strălucitor în timp.

Un celebru fotograf siberian, Serghei Anisimov, a explicat: „Am fost uluit timp de câteva minute. Nu înţelegeam ce se întâmplă. Blogul de sticlă s-a ridicat pe cer din spatele pădurii şi s-a mutat în direcţia în care eram eu. Iniţial am crezut că este vorba de o uriaşă lanternă, dar la felul în care se mişca mi-am dat imediat seama că nu poate fi vorba de aşa ceva". Multe alte persoane susţin că au avut impresia că a venit Apocalipsa.

Fotografii urmăreau Aurora Boreală, iar explicaţia e extrem de simplă: nu e vorba nici de o invazie extraterestră, nici de Apocalipsă. Rusia a lansat mai multe rachete balistice din cosmodromul din Plesetsk către poligonul din Kura în Kamceatka, iar globul de lumină era dâra lăsată de o rachetă balistică intercontinentală Topol. Unul dintre fotografii ruşi a explicat că, din greşeală, a fotografiat lansarea unei rachete secrete, scrie The Siberian Times.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *