Actualitate

Un politician francez a trucat o fotografie făcută în masivul Mont Blanc şi a ajuns să fie ironizat de internauţi / FOTO

Până aici, nimic nu pare la prima vedere suspect pentru cel care în 2015 declara pentru Paris Match că escaladarea este singura sa pasiune după politică. Dar prezenţa a două siluete în dreapta imaginii pare să indice că unghiul fotografiei este înşelător şi că Woerth merge de fapt în mâini pe zăpadă.

"Rectificând unghiul după forţa gravitaţiei asupra curelelor vestei, este mai puţin impresionant! Politicienii sunt fără speranţă!", a scris un internaut. Un altul a descoperit în fotografie, în planul îndepărtat, două persoane care merg în picioare, pe munte, la un uncghi de 90 de grade. Întrebat de BFMTV, Eric Woerth a răspuns acuzaţiilor: "Public o fotografie pe an la munte, anul trecut am fost în Aiguilles du Diable şi aici este vorba despre o coborâre pe gheţar, este o fotografie adevărată şi sunt fericit că asta poate impresiona".

Acest truc fotografic i-a inspirat pe mulţi. Astfel, utilizatorii de Twitter au publicat imagini ale politicianului în diverse ipostaze amuzante: jucând petanca cu prietenii la Polul Sud (o fotografie răsturnată), pe lună, arborând steagul alături de Neil Armstrong în iulie 1969, sau în Statele Unite, căţărându-se pe Empire State Building. Woerth a deţinut două posturi de ministru în mandatul preşedintelui Nicolas Sarkozy şi în prezent este peşedintele Comisiei de Finanţe din cadrul Adunării naţionale.

https://adevarul.ro/ 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *