Actualitate

Un preot rupt de beat a spulberat două femei cu maşina, apoi a fugit acasă. Una dintre victime a murit, cealaltă e în stare gravă

Autoutilitara Volkswagen pe care a condus-o în momentul în care a produs accidentului a fost găsită în curtea locuinţei acestuia, după aproximativ o oră. Maşina era avariată. Poliţiştii l-au pus să sufle în etilotest, rezultând concentraţia de 0,88 mg per litru alcool pur în aerul expirat.

Din primele cercetări rezultă că preotul George Ionuţ Apetrei, de la parohia „Sf. Mucenic Gheorghe” – Mitocu Dragomirnei 2, în timp ce se deplasa pe drumul județean 208D pe direcţia dinspre Mitoc spre Suceava, a acroşat două femei care circulau pe acelaşi sens în faţa sa, una de 41 de ani, iar cealaltă de 59 de ani.

La faţa locului au intervenit pompierii militari de la detaşamentul Suceava, iar cele două femei au fost preluate de două ambulanţe SMURD.

Una dintre femei, cea în vârstă de 41 de ani, era în stop cardio-respirator şi în scurt timp a fost declarată decedată.

A doua femeie a ajuns la Spitalul Judeţean Suceava, fiind preluată de medici pentru investigaţii suplimentare. La spital a fost adus şi preotul George Ionuţ Apetrei, căruia i-au fost recoltate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei în sânge. Acesta va răspunde pentru comiterea a cel puţin patru infracţiuni: ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului, conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi vătămare corporală din culpă.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *