Actualitate

Un presupus traficant de droguri a fost numit PROCUROR-ȘEF la Cahul

Lungu este un apropiat al unor reprezentanți ai lumii interlope, implicat anterior în scandaluri și bătăi, scrie portalul politics.md, menționând că în Republica Moldova revin bandiții anilor ‘90.

„Noul procuror este cunoscut în tot Sudul țării ca narcobaronul regiunii. Sub “krîșa” lui lucrează narcodealerul cunoscut la Sud, numit Valera Lepeha (băgat de fosta conducere la pușcărie, la moment încă aflat în detenție, dar care cel mai probabil va fi eliberat curând de noua conducere, la fel ca Bolboceanu, Grigorciuk și alți interlopi). Lepeha duce în Belgia țigări și aduce înapoi droguri”.

Gandrabur publică și un mesaj al lui Lepeha pe o rețea de socializare în care acesta recunoaște relațiile cu noul procuror Lungu. „Într-o seară, eu cu procurorul anticorupție Lungu Lilian, după ce am împărțit banii care i-am câștigat de la vânzarea narcoticelor ne-am dus în barul Ubra să servim băuturi și să udăm afacerea”, scria interlopul Lepeha.


Mai mult, Gandrabur, care face referire la surse, menționează că Lungu „îi este simpatic” ministrului Năstase, fost procuror și el. „Pentru că la comanda lui Lungu, în mai 2017 interlopul Lepeha, care are la activ mai multe bătăi și împușcături prin tot sudul țării, l-a bătut într-un local din Cahul pe procurorul Alexandru Balan”, a subliniat bloggerul.

De fapt, prin așa-zisa dezoligarhizare, noua guvernare readuce bandiții anilor 90 în structurile de justiție, concluzionează Corneliu Gandrabur. „Dosarul a fost mușamalizat, procurorul Balan, bătut de Lepeha, a plecat din sistem, iar krîșa lui Lepeha a devenit șef pe procuratura din Cahul! Bravo, “rebiata” (vorba lui Voronin)! Cu dezoligarhizarea pi voi! Moldovenilor, beți ceai și ne diorgaitesi! Stați cuminciori! Plaha a plecat, bandiții din anii ’90 au revenit! Vă era dor?”, a explicat Gandrabur.

SURSA: https://www.politics.md/ 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *