Un producător al serialului Narcos a fost găsit mort în Mexic

publicat în Film pe 27 Septembrie 2017, 04:20

Un asistent de producţie al serialului "Narcos", produs de Netflix, a fost omorât când căuta locuri noi pentru a filma sezonul patru al serialului, în Mexic, luni, 11 septembrie, scrie The Telegraph. Carlos Munoz Portal, în vârstă de 37 de ani, a fost găsit împuşcat în maşina sa, într-o regiune violentă din Mexic, la 60 de kilometri de Mexico City.

Munoz Portal, care a participat şi la producţia unor filme renumite, precum Spectre şi Fast & Furious a fost găsit mort luni, într-o zonă rurală a oraşului Temascalapa, în Mexic, potrivit presei locale.

“Am aflat de moartea lui Carlos Munoz Portal şi transmitem condoleaţe familie. Circumstanţele morţii sale sunt încă necunoscute, iar autorităţile continuă cercetările.”, a spus Netflix într-un comunicat de presă.

Un purtător de cuvânt al Procurorului General din Mexic, Claudio Barrera, a afirmat că poate doar specula ce s-a întâmplat cu Munoz Portal, în condiţiile în care nu există martori, potrivit presei locale.

Violenţa din Mexic este alimentată de cartelurile puternice, ultraviolente de droguri şi grupurile de criminali. De când Mexicul a trimis militari pentru a lupta împotriva crimei organizate în 2006, au fost înregistrate peste 200.000 de persoane moarte sau dispărute, în condiţiile în care cartelurile de droguri au pornit un război între ele sau cu armata.