Eveniment

Un tânăr a fost condamnat pentru trei infracţiuni

Potrivit probatoriului administrat de procurori, în primăvara anului 2012, inculpatul a pregătit organizarea un atac tâlhăresc asupra unei staţii de alimentare cu petrol din apropierea corn. Stăuceni, deţinând o armă şi cagule. Atacul însă a eşuat, deoarece complicii acestuia au renunţat, în ultimul moment, să participe la infracţiune. În aceeaşi perioadă, inculpatul a dobândit ilicit, prin abuz de încredere, de la o tânără 100 de euro şi un notebook, pe care nu le-a restituit proprietarei, cauzându-i părţii vătămate o daună materială în proporţii considerabile.

Într-un alt episod, inculpatul a fost învinuit că în timp ce se afla în mun. Chişinău, a insultat vânzătoarea unui magazin. Femeia şi-a chemat soţul în apărare, însă inculpatul i-a aplicat bărbatului multiple lovituri cauzându-i vătămări corporale, părăsind locul infracţiunii.

Pentru pregătirea atacului tâlhăresc, escrocheriei şi acţiuni huliganice, inculpatul a fost recent condamnat de Judecătoria sect. Rîşcani la 8 ani închisoare în penitenciar de tip închis. Sentinţa este cu drept de atac.

Timpul.md

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *