Astăzi 20 Septembrie 2018, Joi - Ultima actualizare la ora 13:43
Abonamente

Bună Dimineața 18 Ianuarie 2017, ora 09:50    Din editia print

Marime Font

Unde e Ghimpu, acolo-i circ

Ghimpu a devenit pe arena politică de la noi din țară un fel de clovn. Unde-i el, acolo-i circ. Ultimul spectacol l-a dat chiar de Ziua Culturii Naționale, de ziua marelui poet Eminescu.

 
 
 

Fiind cel care se crede un mare unionist și un mare apărător ale valorilor naționale, le-a călcat în picioare la propriu și figurat.

Nu a putut Ghimpu să se limiteze doar la o simplă depunere de flori la bustului marelui Luceafăr. Pentru a-și arăta cât de tare îl prețuiește și îl slăvește pe Eminescu, Ghimpu a continuat marele spectacol la președinție. A venit acolo cu un actor care s-a dat drept Eminescu. Ce bine că poetul nu mai este printre noi și nu vede în ce mocirlă a fost băgat. Acest actor a încercat să recite, cu chiu cu vai, o poezie în fața lui Ion Ceban, purtătorul de cuvânt al președintelui. În aces timp, cel mai tare se amuza Ghimpu. Domnule Ghimpu,  nu sunteți cu nimic mai bun decât cel care a ocupat fotoliul de președinte, arătând concerte de doi bani.Cazul menționat nu este unicul spectacol de acest gen al liberalului. Ba iese cu sabia în fața jurnaliștilor și spune că Igor Dodon nu este președintele său, ba tot lui îi cere să îl demită din funcția de ministru pe un coleg din Partidul Liberal. Deci, este sau nu Igor Dodon președintele dumneavoastră, domnule Ghimpu?

Ghimpu tot încearcă să atragă atenția oamenilor, după eșecul de doi la sută în cadrul alegerilor din toamnă. Dacă va continua în același ritm, am putea avea un spectacol la circ cu Ghimpu în rol principal. 

 

Un articol de: Irina Tabaranu Contactează autorul
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Istorie 18 Septembrie 2018, ora: 19:33

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut”

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut” Din editia print

Un reportaj al ziarului „Ardealul (Transilvania)” despre prima ședință a parlamentului Basarabiei, care în 1918 a votat Unirea cu România Continuăm publicarea materialului „Dare de seamă asupra primei ședințe a Sfatului Țării din 21 noiembrie 1917”,...

( ) Citeşte tot articolulEditorial 20 Septembrie 2018, de Constantin Tănase

Viața și moartea doamnei Clara

…O cheamă doamna Clara, locuiește într-un apartament cu două odăi, are 45 de ani, doi băieți, unul de 22, iar altul de 19 ani.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 19 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Anotimpul și cheltuielile

Cât nu am vrea să ne ferim de cheltuieli, fiecare anotimp vine cu lista lui de cumpărături. Că sunt sărbătorile de iarnă, că este Paștele, că e vară și vrem concedii – o cheltuială apare întotdeauna.

() Citeşte tot articolul

Editorial 17 Septembrie 2018, de Silviu Tănase

Cât de mult ne urăsc!

14 septembrie 2018, Ziarul TIMPUL

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 16 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

România ar putea juca un rol important în reconstrucţia Siriei

Siria a cunoscut cea mai complexă criză dintre statele lovite de Primăvara Arabă, afundându-se într-un război civil care a opus regimul de la Damasc şi forţele rebele, alături de care s-au adăugat pe parcurs alte grupări din afara ţării.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 13 Septembrie 2018, de Dan Nicu

O tragedie uitată – Cehoslovacia anului 1968

În a doua jumătate a lunii august, Europa a marcat 50 de ani de la invadarea Cehoslovaciei de către trupele URSS şi ale altor state din blocul sovietic.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 12 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Caritate sau reclamă?

Ori mai degrabă aș spune că ambele. Și când spun acest lucru, o fac cu convingerea că reclama va fi condiționată cu timpul de caritate.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 11 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

Zece ani de la războiul ruso-georgian. Cauze și efecte

În această săptămână, s-au împlinit zece ani de la războiul ruso-georgian, care a condus la apariția a două noi conflicte înghețate în Regiunea Extinsă a Mării Negre: Abhazia și Osetia de Sud, recunoscute ca state independente, cu precădere, de către Federația Rusă. 

() Citeşte tot articolul

 

 


Cele mai citite articole Timpul.md