Actualitate

Unele companii de taxi preconizeaza majorari la tarife, altele – scaderi

Din cauza majorarilor accizelor la benzina si motorina cu 50%, mai multe companii de taxi din Chisinau isi propun sa majoreze tarifele cu pana la 25% per kilometru.

„Deocamdata nu am ridicat tarifele pentru calatorie, dar preconizam sa le ridicam”, a declarat Elena Pervanciuc, managerul unei companii taxi. Compania isi propune sa majoreze tarifele de la 2 lei la 2,50-2,60 lei pe kilometru. Elena Pervanciuc spune ca motivul tine de cresterea accizelor la benzina si motorina, iar criza economica nu a contribuit la majorarea preturilor. „Din contra, in perioada de criza ne straduim sa mentinem acelasi tarif si aceeasi clienti”, spune administratorul.

Alte companii recurg la diverse actiuni de reducere a tarifului pentru a-si pastra clientii. „Din cauza crizei economice, compania noastra are mai putini clienti si nu isi permite majorarea tarifelor, dimpotriva, dorim sa desfasuram o actiune prin care sa reducem pretul la kilometru si sa atingem cifra clientilor de altadata. Poate am fi tentati sa marim tarifele, dar lipsa clientilor ne impiedica.”, spune Vitalie Mocan, managerul altei companii.

Info-Prim NEO

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *