Actualitate

UNIREA cu Basarabia începe prin rugby?

Astfel, în sezonul 2014-2015, Superliga va avea nouă echipe dacă nu chiar zece prin cooptarea clubului Dinamo şi, eventual, a naţionalei Republicii Moldova.

“Chiar dacă Dinamo a retrogradat s-a luat decizia ca acest club de mare tradiţie în rugby-ul românesc să activeze în continuare pe prima scenă. Era păcat ca un club cu o istorie şi nişte performanţe enorme în spate precum Dinamo să dispară ” ne-a declarat Vasile Niţă, preşedintele clubului din rugby din Buzău, participant la şedinţa federaţiei.

“S-a lansat de asemenea propunerea federaţiei de rugby din Republica Moldova ca naţionala lor să participe ca a zecea echipă în campionatul românesc. Este o idee excelentă, unirea cu Basarabia poate începe cel mai bine la nivelul sportului. Ar fi extraordinar ca unirea să înceapă, cine-ar fi crezut, tocmai de la rugby. Deocamdată, noi le-am făcut basarabenilor propunerea, rămâne ca în scurt timp să primim răspunsul lor. Dacă va fi unul negativ, Superliga va avea doar 9 echipe” ne-a declarat preşedintele Vasile Niţă.
 
Sursa: campusbuzau.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *